Kanelbullen

Hur många kanelbullar har ni käkat idag? jag har käkat 0.. än så länge ;) har två stycken som ligger nere o väntar på mig, visste inte om att det va den dagen idag förns typ 30min sen haha och kom då på att chefen inte bjöd oss på en bulle idag och det håller inte så imorgon ska han få höra! :)



Blev som jag sa tidigare idag pattar OCH stå på händer o lite sånt såklart ;)

Gick bättre än väntat idag då jag har haft det väldigt segt dom senaste veckorna, men idag kändes det som man va på gång igen, men än ska man inte jubbla ska ha ett par till sådana pass! 

Imorgon tänkte jag mörsa lite ben, blev taggad på de som fan idag efter passet så imorgon blir det lite

Knäböj
Enbens upphängda TRX knäböj/utfall u name it!
benspark



kanske sagt det tidigare men redbull måste jag va smått förälskad i.. fan va gott det är! så bara för det får ni en bild:)




Ahaaa ni trodde ni skulle få en gym bild va ;)

en redbull på jobbet... lovely

Vader & benhinor

Sen förra veckan i tisdags lr torsdags så gjorde jag det vanliga gamla felet, körde tuffa intervaller (första löppassset på länge) Gick som vanligt ut för hårt och känner fortfarande av i vaderna.. :S Sen har jag börjat arbeta i sånadär jobbardojjor med stålhätta och spiktrampskydd och väger typ 10kg och är så obekväma och sitter inte speciellt bra, och eftersom jag jobbat i tennisdojjor hela sommarn så känns det i benhinorna, och det måste ju va för arbetskorna? Vilket Suger! Men idag blir det ett bröstpass hemma i Haninge :) kört ett par pass i Huddinge men nja det känns sådär!

FAIL.. eller?

Hahah ibland så chockar man! Grym är man, kliver upp kl 06:00 åker mot TRX STCG kursen... Kommer dit och möter Seth och han frågar vad jag gjorde där... Och så visade det sig att det va STC kursen idag som jag redan gått! (bra jobbat Ralle) Så fick bli ett pass uppe på gymmet, ett roligt pass med stå på händer, öva flagga och andra roliga övningar! Och forma träningscenter som gymmet hette va riktigt bra faktiskt, nyöppnat precis så lite saker är det kvar att göra men det ser lovande ut :) Synd bara att min sovmorgon jag planerat in försvann rätt grovt!
RSS 2.0