TAGGAD TILL TUSEN!

Idag har inte vart min dag.. har inte kunnat gå på vänstra foten ordentligt, har gått på högkant hela dagen och det känns, känns i ryggen också: / min stortå har vart riktigt öm, känns som en stukning av stortån :S haha så trodde inte att passet med marklyft och kettlebells svingar skulle gå nå vidare men det va inga problem och marklyften gick riktigt bra!
Hade även två TRX övningar med ganska högrep 16-18reps

TRX CRUNCH 16-18r x 4set

TRX HAMSTRINGCURLS 16-18r x 2set och den bet rätt bra!

är så jävla taggad till nästa meso så det är sjukt, känns som det är då ALLVARET börjar inför F5, designa ihop schemat med Seth och jag ska säga er att det kommer inte bli någon lek, det är riktigt jävla HARDCORE schema ;)

+ att jag ska börja med en del nya kostillskott som ska bli spännande ;)



och imorgon så ÖPPNAR min polare Victor Wikander en utställning om ADHD i bild

Imorgon den 1/3 kl 17 - 19 kör Victor Wikander vernissage på Lava vid Sergels torg. Kör också en på Lakeside i Haninge vid 15.
Men för er som är intresserade så tycker jag att ni borde ta er till Lava. Har lagt ner mer tid och energi på allt där.
Tyvärr missar jag öppningen då vi har Instruktör träff på Ultimate Performance vilket kommer bli jäkligt kul, så får ta ADHD i bild i helgen istället ;)

Nä nu ska jag äta klart min sista måltid, ca 400g nötfärs och ca 500g potatis ;)

Tid över =

Väntar på pendeln nu och ska till UPs anläggning och träna ett lag vid 19tiden, kommer dit lite tidigt men ska kolla mitt knä som jag fått någon konstig känning i men kommer förmodlingen få lite tid över till lite egen träning, har ifersig vila idag men kommer nog bli att jag kör lite ryck och handstanding ;)

Määätt

Vilken lättnad.. Praktiska och Teoretiska tenat är klar, praktiska Godkänd och får veta hur det blev med Teoretiska om ca 3-4veckor!
sista veckorna har vart jobbiga.. haft hur mycket att göra som helst, mitt heltidsjobb, mitt deltidsjobb som har tagit upp mycket tid men det ser jag bara som positivt, och min egna träning och så plugget!

men nu blir det FOKUS på träningen/tävlingen som är om ganska så exakt 3månader!

bla vad mätt jag blev! tryckte precis i mig 60gram havregryn med 30gram Kokos och toppade med lite kanel och kardimumma, men usch va tråkigt! brukar alltid köra med lite lågkalori sylt till men nu hade jag inget hemma :/

fick även i mig en shake med Vitargo och P-pulver :)


Så ska bege mig till gymmet om en stund, tror jag har

Chins
Dips
Hantelraises framåt
TRX W

och något mer.. ? :D men det är passet är iallafall riktigt fint! spec DIPSEN ;D

Like everybody Else

Sitter och pluggar för sista praktiska tentan imorgon.. Ska gå bra :)


Skulle aldrig klara mig utan celsius ;) HA

VISST fan ser jag lite halvtjock ut? :s fast ligger på en 8,5%

STOR DAG!

Idag är det en stor dag, kommer inte berätta vad det är förns jag vet hur det gått xD

sjukt nervös, sjukt taggad, sjukt förbannad!

Breeeeeze

Sitter på tåget hem nu :'( ett par timmar på Breeze är för lite!

Hade två timmar med Seth för mig själv mohaha underbart så vi bestämde oss för vilket datum jag ska köra FitnessFive och det blev 26e maj i Malmö och nu har vi styrt upp schemat för dom två kommande månaderna och hur vi ska lägga upp allt!

vi mätte även min fett % och låg  mycket lägre än vad jag kunnat gissa, 8,5% :D det är ju rätt bra! (vi mätte med ultraljud, tror jag det heter?)

Vi hann även med ett pass ute i gymmet så blev lite av min uppvärmning och sedan mitt pass och vilket sweet pass man fick till, bra pump!

men nu ska jag fortsätta plugga! hejdå

Lära mig aldrig..

Haha helt otroligt, lär mig aldrig att kolla genom schemat ordentligt, idag i marklyft skulle jag köra 3x3 men körde istället 2x5 och 1x3 på sista som jag skulle köra genom hela passet men det gick bra ändå ;) men märkte att jag skulle köra samma sak på chinsen i måndags och då förstår jag varför jag inte orkade så pass mycket som jag borde gjort, men men va iallafall på Sats Odenplan och körde genom passet.. Va väldigt lugnt, för lugnt iallafall va jag hade fått för mig men men det är ett riktigt bra gym :)

Vill bara triggerpointa foten just nu men är inne i staden inväntan på nattåget som ska ta mig ner till Ystad (Seth) ;) weeei

FitnessFive Datum spikade

Nu är alla deltävlingar klara för 2012 års tävlingar.

26:e Maj Malmö , plats Ribersborg. Stranden för alla malmöbor.

2-3:e Juni Södertälje, plats Marenplan. Uppdelat på två tävlingsdagar för att möta efterfrågan och möjliggöra en snabbare tävling.

6:e Juni Umeå.

9-10:e Juni, Karlskrona. Möjlighet till två dagar beroende på antalet anmälda.

30:e Juni , Tylösand. After beachen på Hotell Tylösand. (Äntligen tillbaka där allt startade)

7:e Juli, Åhus Final nere på stranden.


Helt slut

Ligger just nu på konstgräset på UP och triggerpointar hamstring i väntat på att nästa lag kommer in, körde ett riktigt fint beenpass innan där och då ingick, knäböj, hacklift och så avslutade jag med TRX singel leg squat med 2x25ea den döda kan jag säga.. Fyfan vad underbart! Hörs sen

god morgon

Yes, då va man igång igen! Har precis lagat klart min och Freddes matlåda vilket fick bli Kyckling med potatis, kommer bli att köra av passet på tom mage eventuellt nån pre-w som står och skräpar här hemma i något skåp.

så först blir det Sats Sollentuna sedan UP för ett par T1 + T2 pass eventuellt några T3 och T4 pass, kommer upp nån bild snart på maten :)

Skön fredag

Då kom man precis hem efter en riktigt bra fredag..

Höll i ett pass med Väsbys hockeygrabbar 00/01. skönt gäng det med, gick riktigt bra faktiskt och hade Fredrik vid min sida som assisterade lite och va med för att kolla hur allt funkar!

sen fick vi hela anläggningen för oss själva och då körde vi ett varsit bröst och ryggpass båda två fast två helt olika och jäävlar vad bra det gick ;)
Avslutade dagen med lite middag från Kalori som Fredde "Biffen" hade köpt med sig!

och imorgon blir det full rulle igen, upp tidigt (ingen sovmorgon här inte) för att bege sig mot Sats Sollentuna för ett benpass sen blir det en del testpass på Ultimate Performance och avslutar fredagen med en utgång! :)

ser fram emot morgondagen och nästa vecka då händer det grejer ;)

Men måste fixa lite mat till morgondagen, vi hörs!



svin..

17:05 * NY TID 17:18

PGA AV Efterblivet folk

Yes, tåget blev försenat för att folk inte förstår när ett tåg är fullt eller hur man på enklast möjliga sätt släpper av folk!

Men nu är jag iallafall på Ultimate Performance för att köra två(?) pass!
Alltid lika skönt att kliva in i entrén till UP :) hörs senare!

Onsdag

Haallå! puh kom preis hem efter en riktigt lång dag, först jobb sen gympass på Odenplan, sen iväg och jobba så kom precis hem, helt slut! samma sak igår fast då va det inget eget träningspass utan då va det bara att träna två lag.

Samma sak gäller imorgon, då har jag vila från egen träning men ska träna en två - tre lag :D riktigt skoj, laget idag måste jag säga va riktigt duktiga, ett bra gäng!

va allt för idag, har varken ork eller tid för ett bättre inlägg!

Vi hörs

ner & upp

Måndag - Check

undra vart jag ska börja :S

haft en riktigt pissdag på jobbet iaf, hah inget har gått min väg kan man säga... men det blev bättre! 
efter jobbet drog jag in till HeFitness för att köpa ett bra hopprep vilket jag fick med mig också, ruggit rolig kille som sålde det, gick förbi Gymgrossisten för att köpa lite pre-w (engångs förpackning). Gick förbi JUPITER och hämtade ut mina favojeans som vart på lagning och måste säga det.. vilken affär, vilka kläderna och framför allt vilken personalen, VÄRLDSKLASS!

sen va det bara att bege sig till gymmet och köra mitt första pass på nya meson :D gick riktigt bra

Chins - Dips - Hantelyft framfåt alternerat - TRX W

fint pass ;)

Imorgon blir det vila typ.. ska iväg och jobba lite på Ultimate Performance, blir att träna två BP lag, ett pojklag och ett flicklag!

kommer nog lägga in lite hopprep innan också :)



där har vi godingarna! :D mums



hhaha hade tråkigt på jobbet så tog en liten bild. rätt ball ju ?:) eller?  xD

tvungen

blev tvungen att dra ett snabbt inlägg, riktigt trött men är så SJUKT SJUKT jälva taggad på att träna, har ju fått mitt nya schema av Seth (coach) och det ser riktigt roligt ut!

Hade något gym i närheten vart öppet hade jag nog stuckit direkt, fast jag skulle kunna somna inom 3min! AAH VILL BARA KÖTTA! KÖTTA KÖTTA KÖÖÖÖÖÖTTA!

Så har jag en UNDERBAR vecka framför mig med en massa jobb på Ultimate Performance. AAH UNDERBART TAGGAD! :D:D:D:D

Hårt..

tjena! precis hemkommen från plugget, har vart lagom mycket denna helg, inte haft någon praktik alls utan bara teori och det suger fast Espen är en grym föreläsare så blir det segt, jag är inte den som direkt vill sitta ner i 21h på en helg och bara lyssna, så svårt att koncentrera sig!


Alltså.. jag har försökt att köpa en Ben & Jerrys i en vecka nu utan att lyckas :O kom och snacka om B&J i helgen och då kom jag på att jag inte käkat B&J på 2-3 år :O helt sjukt, från att käkat en sån nästan 1 gång i veckan till ingen gång på 2-3år, asså jag kan inte äta en sån.. det är en spärr i huvudet! och det är sen jag började med träningen seriöst :S haha sjukt



DET DÄR VA MIN FAVORIT!

Sats Odenplan

Körde ett pass där med FitnessFive Chins och Dips och det känns ändå rätt bra! :) sen köttade jag på i ett par andra övningar också riktigt bra. Juste dom har ju byggt om i gymmet sen sist jag va där (läänge sen) men tycker iaf det blev riktigt riktigt vasst, + att det är kul att byta gym ibland och speciellt till ett sådant där de flesta har riktigt bra kroppar ;) motiverande som faen ;D

GAME OVER!

God morgon

God morgon :D Här sitter jag! har packat ner alla träningskläder, fixat ihop allt mat för dagen, duschat och nu sitter jag här med en kaffe och går igenom lite saker :)

vet faktiskt inte vad som väntas på skolan idag :S men hoppas det blir något vettigt iaf, det är ju trots allt sista skolhelgen!

JUSTE bokade tågbiljetter ner till Ystad inatt, så åker ner och hälsar på Breeze Fitness om ca 2 veckor :D wiowiowio
Att besöka Breeze är något som toppar allt faktiskt :)

Stekt lövbiff... eller?

1 av 3 skoldagar avklarade!

Har precis lagat klart matlådan för morgondagen som består av CousCous och lövbiff + en avokado!

en grej jag verkligen stör mig på är när man nu steker lövbiffen eller va man ska kalla det, kanske kokar lövbiffen?! ni kanske förstår vart jag vill komma.. jo alltså jag stekte två skvior i taget och fick hälla ut all vatten som kom från köttet annars hade det på blivit översvämnig i stekpannan :S

måste man spruta i så mycket vatten i dem? eller har dom gjort det eller är det bara köttet?:S

Imorgon kommer jag nog dra iväg till Sats Odenplan och köra ett pass efter skolan, kan bli rätt schysst :)

Vi hörs

Gymbyte?

jag är så sugen på att byta gym, fick den känslan idag! eller så måste jag bara köra på något annat sats än det i Haninge, det kan va så jävla omotiverande att köra på det gymmet!

fattar inte hur dom tänker!

Bra start!

Riktigt trevlig start på min lediga dag, va lite kyligt i huset så satt på mig varma kläder, satt på kaffe, startade P3 där Soran(?) va gäst, riktigt skön grabb! öppnade upp datorn och spanade in nyheterna, mailen, FB ;) och några bloggar! Ska snart bege mig till gymmet för lite Bänkpress, Knäböj och SkivstångsCurl!




Vi hörs!

På väg hem

Yes, då sitter man på tubleros på väg hem. Skönt att man är ledig hela dagen imorgon fram till kl 17 då plugget börjar ;)

Har varit och tränat ett tjej fotbollslag nyligen, ett glatt och spralligt lag kan man säga! :)

PUUMP

F5 Chins och Dips stod som huvudgren på schemat idag, gick väl helt OK! :) fick ett jävla pump iaf,vet inte ifall det va för att jag trök i mig lite naturella cashewnötter och wasabinötter (SÅ JÄVLA GOTT HAHA) och en shake med lite PP och KP :) men damn riktigt jävla bra pump!

La även in en övning för latissimus i cablen och enarms lastdrag (världens bästa övning. punkt)

btw gjorde ett riktigt bra kap idag ;) köpte en riktigt schysst halsduk av märkte .. det där märket med en vit islandshäst, eller vad ni vill kalla det haha ; )




Imorgon blir en lång dag, efter jobbet blir det nog en fika i staden för att sedan dra mig vidare ut mot bromma för att hålla ett pass med ett fotbollslag F-96, ska bli riktigt kul! :)

Jobb - Jobb / same same but diffrent

Min dag har bestått av att jobba 07-16 som snickare sen runt 17:30-20:00 som träningsinstruktör på UP (va med och assisterade)
körde även lite efter det sista passet, det blev lite Ryck och Frivändningar med stöt


Hur läckert är det inte att köra Ryck och Frivändningar med stöt där?! + en stooor spegel framför (syns ej på bild)
btw, har typ fastnat lite för Ryck, en riktigt rolig övning faktiskt och att det inte är så många som kan köra det, då blir det extra roligt att va bra på det ;) så det är bara att nötanötanötanöta

imorgon blir det fokus på F5 Chins och Dips sen får vi se vad mer det blir! men vi hörs imorgon, sov gott!

F5 test

Tja!

asså.. mitt pass idag kändes jäkligt weird :S

började med att jag kom dit med två vänster Fivefingers (bra där ralle)
gick runt och väntade på ifall jag skulle få dit den högra på något sätt men sket i det och gick ut och körde utan strumpor (gick lika bra de, lite sämre grepp men)

Baserade mitt pass på 3 utav FitnessFive grener, så det fick bli Bänkpress, Knäböj och Skivstångscurl

började med Bänkpress med min egna kroppsvikt gick helt okej men kunde gått bättre, låg så jävla konstigt på något höger men orkade inte ändra det efter halva setet..

gick sedan över till Knäböj på 150% av min kroppsvikt och det kändes sådär, trodde jag va starkare i benen än vad jag va men men.

Avslutade med Skivstångs Curl 50% av min kroppsvikt och det gick väl som väntat men ah det är (?) fyra månader kvar tror jag så har en bra tid på mig att förbättra mig : )

Passet på Onsdag kör jag Chins och Dips, får se om jag lägger in två sånahär pass denna vecka :)

så såg mitt pass ut idag, körde allt på ca 20min kanske men lyckades va där i 1h och kunde inte bestäma mig om jag skulle dra till bussen eller gå ut och köra lite till, tror jag gick ut och in genom omklädningsrummet 3 gånger innan jag bestämde mig för att dra!

Håller iaf på att laga 3 matlådor nu (en orsak till varför jag drog så tidigt)

uppdatering va det ja!

Jo skulle ju uppdatera igår? men det sket sig, glömde bort det helt :P

iaf vad jag har gjort den sista tiden?

*jag har inte direkt skött min kost spec bra det är nu dom 2 sista veckorna som jag har förberett mig för en liten deff men har gått sådär men har bara mjukstartat och är på god väg.

*Har vart inne i en svacka lite innan jul, under jul och efter jul med träning och allt men nu är jag på rälsen igen och det är bara kötta på, gjorde nog min sjukaste repition i Dips idag.. ni vet en sån som man inte ska klara men man gör det ändå ;) tog lång tid att få upp mig men jag lyckades (känns som man bara göra några fååå såna lyft i sin träningskarriär ;) )
haha

*Håller på att plugga till Personlig Tränare och har tenta snart så vi får se hur det går, känns tufft just nu men får hoppas på det bästa!

*Börjat jobba hos Ultimate Performance som träningsinstruktör men jobbar fortfarande heltid som snickare så detta jobb är på deltid kan man säga men ett helt underbart jobb, kan inte hamnat på ett bättre ställe än UP
(http://www.ultimateperformance.se)

*Har säkert missat något men det kommer nog upp någon annan gång

*juste, Satsar just nu på FitnessFive som går av juni(tror jag) och sedan blir det Chins & Dips under lucia pokalen!
skulle vilja köra någon mer tävling men vet inte vad som finns

Idag har jag hunnit med en hel del iaf, blandannat vart i Borlänge men kom tillbaka till Sthlm runt halv 1 tiden och sen begav jag mig till hötorget/rådmansgatan för att köpa lite kostillskott men allt va stängt :S
sen skynda sig iväg till SATS Sollentuna för ett pass innan jag skulle iväg och jobba, trodde jag bara hade ett pass att köra men som tur va hade vi tre pass/tre lag att träna ;) alltid lika kul och alla lag kom från Hammarby fotboll!


(från morgonpasset i lördags, Kronlyft på gång 4x5reps)


(från Ultimate Performance förra helgen,jag körde ett lite hopp och kordinations pass medans fredde körde lite lyftteknik)

long time ago

wow.. här va det länge sen man höll till :D funderar starkt på att börja blogga lite smått igen. har hänt en hel del på sista tiden faktiskt men tänkte ta det i ett inlägg senare idag :)




TRX är fortfarande med i leken ;)
RSS 2.0