KLANT ARSLE!

Körde en 2a på 117,5kg i knäböj och skulle ner för att göra den 3dje... på vägen upp känner jag hur stången glider o glider  längre ner på axlarna/ryggen och blir tvungen att släppa för skaderiskens skull..FAN 

tar av vikterna lägger upp stången igen o sätter på 117,5kg och ska köra igen, det går inte.. tar av vikterna, upp med stången igen och sätter på lite mindre vikter och inte ens då går det, FAN passet förstört så sket i att fortsätta på passet och körde lite annat smått och gott istället, inget jätte ansträngade då jag ska köra om detta pass imorgon!

vi hörs imorgon, halvdag imorgon sen långledigt :D

Svett svett

tänkte börja från och med nu och fram till tävlingen att köra mina pass varmt klädd, eller ah inte överdrivet men att köra med tjocktröjan på hela passet och inte ta av mig den när det blir lite varmt te.x ;)

varför? jag vet inte känns bara bättre och så gillar jag att svettas när jag tränar, känns som man får bäst resultat då också :D 

Passet igår gick riktigt bra föresten, och i bänken gick det väldigt bra i :D 
Idag är det ben, får se om minnet kommer tillbaka så jag minns vilka vikter jag körde på förra gången.. har nämligen tappat bort schemat där jag hade skrivit ner mina vikter : /

juste tänkte bjuda er på en låt jag alltid börjar passet med, sätter alltså på den när jag går ut från omklädningsrummet till gymmet!


Den här låten fast i en annan version :D GRYM!!!!!!!!!!!! 

ska dra ! hej

12 dagar

Nu äre bara 12 dagar kvar och jag har 1 ½ arbetsdag kvar att jobba sen är jag ledig ända fram tills tävlingen! SWEET!

träningen tänkte jag köra hemma i Haninge idag, är pattar på schemat och ja hoppas fan att det går bra! 

har fan skrivtorka, vet inte vad jag ska skriva, har knappt lust :S kanske hörs senare!

PACHA!

VILKEN KVÄLL! aldrig haft så roligt i Sverige :D haha va så jäävla bra! 



För övrigt kan jag inte gå! mina vader är helt fuckade, först dom där 5km ( om man inte löpt lite längre på ett tag med five fingers skorna så får vaderna sig en chock) och sen dansa i "finskor" ... det tar, det tar :P

Veckans sista pass!

Då har man kört veckans sista pass, körde av det runt niotiden imorse och fan va skönt det är att träna tidigt på helger! va uppe runt 7-8tiden imorse och klockan är redan kvart över två, tiden har med andra ord gått riktigt fort!
hade 5km jogg idag på schemat som jag avslutade med och det va ett tag sen jag löpte så "långt" och kan tala om för er att mina vader är typ ganska slut, kan knappt gå !

Körde lite övrig mage som inte stod på schemat, blev ett par favoritövningar som te.x draken och några andra jag inte har något namn på ;D 

Igår hände nog det bästa på länge, innan matchen så gick jag förbi hemköp vid medis för att köpa en Sockerfri RedBull och titta vad jag hittade :D 

hur ska jag ha det?

Härlig fredag, eller ah iallafall härlig Fredagskväll! dagen har väl varit OK men inte så mycket mer ;D 
Skönt med en vilodag och känner verkligen av träningsvärken efter dom tre passen jag kört denna vecka och även i baksidan lår/nedre rumpan (om det nu finns)

........... EXTRA GREJ INSATT, precis när jag satt och skrev om min träningsvärk i nedre rumpan så hör jag ute i köket hur det kokar... kokar över, kokade ägg kom jag på! alltså jag kan inte minnas sist jag kokade ägg utan att det kokade över/glömde bort äggen (shit nu har jag klämt in kokade 300gånger) det va bara det jag ville lägga in..........


HUR SKA JAG HA DET?
ska köra mitt sista pass imorgon, funderar på att köra ett tidigt pass vid 8? men kan inte bestämma mig om jag ska köra då eller senare, hm? ah får fundera på det! :D 

Ska iallafall in i duschen nu sen bege mig till...

SE TILL OCH SPELA BRA FOTBOLL OCH VINN NU BAJEN! DÅ BLIR DET FEST PÅ LÄKTARN!

Hard work!

TJA! Tuff dag idag, eller ah har bärt tegel fan hela dagen.. och så hade jag typ bara chins på schemat idag och när jag väl värmde upp inför dom och kände lite på chinstången så kändes det TUUNGT.. men det gick ändå rätt bra! 

Chins 
4x 11,25kg
4x 12,5kg
4x 12,5kg
3x 12,5kg 
(det är bra för att vara mig så jag är nöjd)

Chins med assistans (maskinen)
4x 20-30reps 

(tog riktigt bra idag) 

TRX - Y
TRX - L 
TRX - W 

(tog också riktigt JÄLVA bra) 

Ett snabbt och enkelt pass som tog riktigt bra! 
Precis innan lunch! :) 

Onsdag

Skrev inget om passet igår, kände att det inte hände något speciellt så skippade det men idag blir det BEN!
Ska lägga på lite vikt i knäböjen och gå ner i reps. sen blir det lite kettlebells och avslutar passet med lite mage och ben i TRX! 
Gillar dom här passen faktiskt, dels för dom är rätt så korta och "slappa" på något sätt, vet inte hur jag ska säga, dom är inte lätta, får ju träningsvärk efter varje pass men ah :) 

va även förbi Natur Kompaniet idag efter jobbet och tjackade...


bra skit, slippa att använda dragremarna allt för mycket! använder dom inte så jäkla mycket nu ifersig men finns vissa övningar man skiter i att använda dom(dragremarna) bara för att dom hjälper till fööör mycket ! 



Arbetslusten bara ökar när man blickar framåt..

Gymhjärna?

AH som ni kanske märkte så led jag av en gymhjärna tidigare idag! självklart ska det va 7-10 + gradigt vatten och inte minus! haha

Recovery -7?

Ska snart bege mig iväg till gymmet och efter gymmet idag ska jag testa på en ny återhämtnings metod (iallafall för mig) som innebär kallkall dusch i 7-10 minus gradigt vatten i ca 5-12min och därefter duscha varmt i 2-10 min 
Egentligen ska man bada men eftersom jag inte har ett badkar tillgängligt just nu så får det bli en dusch!

Hur funkar detta ? 

Jo om du badar kallt/duschar så ökar blodgenomströmningen genom kroppen för att den försöker att värma upp sig. Musklerna får då bättre förutsättningar för att återhämta sig, slaggprodukter förs bort, osv.
Enkelt förklarat! 


Får berätta mer om hur detta funkar imorgon! hoppas att min värk i kroppen går över, och jag kom på varför jag va så mör i kroppen igår (och idag) det är jobbet, jobbar på tak nu och står med böjd rygg hela dagarna, är även helt mör i mina underarmar.. fan man hittar "nya" muskler varje dag, om ni fattar vad jag menar ;) 

Idag har jag lite Pattar och TRX på schemat :D 

Vi hörs senare!

snabbis

vet inte vad det är, kanske att jag sovit väldigt lite i natt men jag är heelt slut i kroppen.. bara helt mör!

får hoppas det känns bättre imorgon, tänkte nog köra ett pass i Haninge imorgon fast hade tänkt köra av ett på medis men det får vänta, orkar inte packa väskan nu! 

Ska testa på en "ny" återhämtningsmetod imorgon som är helt craazy haha! men tar nog mer om den imorgon! 

Trots att jag känner mig så trött och slut så har den här dagen varit väldigt bra, snabb dag på jobbet, iväg och köre lite TRX och efter det avslutade jag min kväll på underbara SÖDERSTADION med en 2-0 vinst 

va även förbi budo&fitness och köpte en bar för att jag inte hade med mig allt, så att.. 

Riktigt jäkla smarrig :D:D

Finaly!

Äntligen hemma! fan har suttit på tåg och buss i totalt 7 timmar den här DAGEN fy fan

men en trevlig helg i Borlänge/Ludvika/Gävle har det varit iallafall hahaha! 

har typ saftig träningsvärk i vaderna, varför vet jag inte kan vart efter den där cykelturen på 2h? 

GRYM CYKEL! VILKET RULL! VILKET TRAMP! DEN HADE ALLT! 

Nä står o lagar matlådan inför imorgon haha! ska köra en TRX genom gång med en av Seths klienter, hon har fått lite nya övningar som hon ska lära sig;) 
sen blir det BAJEN för hela slanten, så får se om jag får iväg ett inlägg imorgon! 
Tjadå!

SEGO!

Yes imorgon är det faktiskt äntligen vila och passar då på att dra iväg till borlänge! 
Passet idag blev senare än vanligt då jag åkte och hämtade ut luren och det tog sin lilla tid och kände mig lite halvsnurrig efter passet(när jag kom hem) för första gången och behövde få något i mig snabbt, så tog några riskakor och vatten mer än så behövdes inte då maten var klar en liten stund senare!

som sagt så bestod passet av CHINS rakt igenom nästan förutm tre TRX övningar! ett riktigt skönt pass faktiskt men jag orkar inte skriva ner "allt" 
har lite saker att fixa för morgondagen och helgen, dels måste jag laga matlådor och packa allt jag ska ha med mig, vad jag nu ska ha med mig :S 
ska iallafall köra ett pass där uppe på ett gym! 
Jag kommer troligtvis inte kunna uppdatera bloggen där uppe, kanske med ett megakort inlägg men vi får se! 

fan va tråkiga inlägg jag har skrivit de senaste dagarna, inte skrivit något vettigt, inga bilder, ingenting! men har vart så otroligt trött den här veckan så jag pallar inte!

vart?

Vart ska man träna imorgon?:O 
Behöver ett ställe med en bra chinstång, hyfsat nära st:eriksplan eller närmre haninge :D

Tufft!

Tredje passet irad idag och andra passet ben, hann köra ett benpass på gamla meson i måndags innan jag såg seths mail så blev lite som det blev och tycker det gick bra trots träningsvärken jag redan hade i bena! 
Jag vill inte ens veta av hur min träningsvärk kommer kännas dom närmaste dagarna! 
Börjar faktiskt känna mig bra mör i kroppen nu och längtar faktiskt tills fredag då jag får min vilodag! 

Passet bestod iallafall av
Knäböj fria (enligt F5 reglerna) 
Kettlebells svingar 15-20reps x 4 
l
TRX - Plankan med abduktion + pendel 2x10
TRX - Upphängd knäböj enbens 2x10 x20kg
TRX - Enbens höftlyfft

Hopprep 75sec all out x 75sec lågt tempo x 4 

Imorgon ska jag köra det fjärde passet irad denna vecka och tredje på den nya meson och det är 
Chins chins chins chins och trx på som gäller då! :D :D 

Har blivit lite rörigt och många pass efter varandra den här veckan, dels för jag ska upp till Borlänge över helgen och inte hinner träna på Fredag men ska köra sista passet där uppe på lördag på ett gym som ser lovande ut :D får se hur jag utvärderar det! 

och är lite handikappad nu då jag lämnade in min iphone på service idag men ska få tillbaka den imorgon hoppas jag! 
Hade kunnat få tillbaka den på 4timmar egentligen om jag kunnat lämna in den tidigare!
Jävligt snajdigt att ha Telia ibland ;)

Än så länge har det faktiskt vart riktigt skönt utan lur men får se hur det går imorgonbitti då jag använder den som väckarklocka ;D haha !
Juste haha! (I) jag kom på en sak idag med min ipod.. har en sån där liten liten fyrkantig ipod va den nu heter men jag har aldrig riktigt förstått varför batteritiden är lite halvkass på den men idag råkade jag komma på varför det har varit så :D jooo jag råkade stänga av den idag, förrut har jag bara satt den på standby typ om ens det xD 
och jag har ändå haft den ett halvår nu och kom på det idag, känns bra!:)

TRX

JAG ÄLSKAR TRX! 
Kan inte få mycket roligare och bättre träning än med TRX! 

Har en hel del TRX nu dom kommande fyra veckorna så ska försöka filma och lägga upp här ska ni få se på riktig träning! 
Efter helgen ska jag iväg till Friskis & Svettis igen och visa lite TRX för en av Seth's klienter igen vilket är riktigt roligt!

Vill ni ha hjälp med att komma igång med TRX eller har ni frågor om vad som helst ang TRX så tveka inte att fråga, jag hjälper gärna till så gott jag kan! :) 



Eftersom jag inte har någon ny film för tillfälligt på någon övning så tänkte jag ge äran till Seth att få visa  Ultimate Superman! ;)





Självklart kan man göra den i lite olika och enklare utförande, den här Ultimate superman skulle jag vilja klass som rätt så svår!

Färsking

Då va första passet avklarat på den nya meson inför F5, det va pattar på schemat idag och körde 

Bänkpress 
3x4-5reps (enligt F5 reglerna) 

Pullover 
3x15-20reps (x) 

avslutade med ett par ruggia magövningar i TRX 
TRX - Atomic pushups med vikt på rygg 2x10 
TRX - Ultimate Superman (jobbig) 2x10
TRX - Powerblock på händer 2x10 

Avslutade med 40x40m sprint x8 men körde på bandet så vart lite annourlunda efter som det inte fanns utrymme på gymmet för en vända på 40meter 

Passet kändes bra, rätt snabbt pass vilket kan va skönt och bänken gick helt okej idag även fast jag va så jävla trött :S har vart skit seg den sista veckan, varför vet jag inte men är väl inne i en sån period just nu! 

Blev lax och potatis idag och när jag öppna kylen så såg jag en färsk lax ligga där, inte helt fel ;) 

UPDATE!

Fick precis nya meson(fasen) av Seth
ska skita i de resterande 3 passen jag har på meson jag kör på just nu och gå på den nya imorgonbitti :D :D 

I denna fas har jag lite mer övningar som ingår i F5 ;) 

Ska kolla igenom allt lite mer nu, jävlar vad taggad jag är! 

VI HÖRS!

walking dead

Underbart pass, kan nästan inte gå! lovely haha :D 

mina superset idag va förjävla jobbiga fast jag kapat ner varven till två från fyra fast jag körde lite tyngre innan med knäböj till box och trejde övningen med Benspark och Bencurl va ju så underbart jobbiga aah så jävla skön känsla! haha undra hur det låter när ni läser det här, sitter och skriver om hur underbart och skönt det är att köra ben och det verkar bara vara jag som älskar att köra ben? iallafall när man pratar med andra :P 

tog inga bilder eller något idag då det va jävligt mycket folk och kände inte för det helt enkelt ;) 
men hinner inte skriva så mycket mer just nu!
Imorgon är det träning igen som gäller, bara KÖTTA på då också! 

HEJDÅ!

LÄGGDAY

Jobbig jävla dag, först regnar det och är kallt sen 5min senare är det solsken sen 5min senare regn o kallt osv, jobbigt att hela tiden ta av sig regnkläderna för det blev för varmt, sen på me dom igen för det börja regna och till slut gav man ju upp -.- gnällig? bryr mig inte!

Idag drog jag hem mellan jobbet och träningen då jag inte orkade packa väskan igår kväll efter den där jävla finalen! :P så blir ett litet senare pass idag i Haninge men det kan bara bli bra! :D 

Har ben på schemat idag, och ska verkligen KÖTTA skiten ur dom idag, ska inte kunna stå på dom efter!

nä känns som det är dags att jag lägger upp några bilder snart,  vi får se när dom kommer :D
vi hörs, ska packa väskan och kanske ta en PN!


GAMEDAY!

Gomorgon!

Idag är det verkligen en Match dag, först HAMMARBY - vsk på Söderstadion (sweeet)
Bronsmatch spelas tyvärr under Bajen matchen, skulle viljat se den men Bajen är ändå roligare ;)
Sen är det hem och kolla SVERIGE - Finland :D vilken drömfinal

sen om ni vill veta så kan jag säga att jag har nån sån RUGGIG fin träningsvärk i Moí's body! :D

GYM

eh jag tänkte skriva lite om gym, om vad jag tycker om en del gym osv men jag skiter nog i det för att.. ja vet inte men kanske gör det nån annan gång! 

juste, det är så typiskt.. igår tränade jag i Haninge (även idag) men jag drog till Haninge igår delvis för hockeyn och även för Sats Haninges Benpress maskin som jag verkligen verkligen ville köra, hade laddat upp som fan för att verkligen DÖDA mig i den, går glatt ut i gymmet efter uppvärmning och *POFF* där ligger en lapp, kan ni gissa vad som stod på den? 

jo  " TILLFÄLLIGT UR FUKTION"  självklart.. och efter som det gymmet inte har några boxar så fick jag mixa med "stepbrädor" och bänkar, lite struligt men det funka hyfsat :) 

HEJDÅ

Close up

Nu är det nära :D hm nära med vad tänker säkert ni?! haha det får ni inte veta ännu :D 

Passet gick fan rätt bra idag, tog jävligt jävligt bra iallafall men chins.. fan va jobbigt det är! körde 60st idag, ah inte efter varandra utan 4x15 

kan ifersig ta hur mitt pass såg ut 

Push-down % 1RM 
set 1 - 70% - 4reps
set 2 - 80% - 4reps
set 3 - 90% - 5reps
set 4 - 70% - 4reps

Chins 4x15
Sittande rodd 4x15 
Armhävningar 4x25 
alltså fyra varv på tid! 

triceps pressdown med rep (21x) ss/60s
Hammercurls rep cable

set 1 - 14/14reps
set 2 - 12/12reps
set 3 - 10/10reps
set 4 - 8/8reps

Cirkelträning (så liten vila mellan övningarna som möjligt)

Enarms bröstpress 2x10ea
Enarms rodd  2x10ea
Crunches 2x20 

Sen körde jag lite annat smått o gott men det behöver vi ju inte ta upp här nu, det får ni vänta med ;) haha 

WTF?!

Godmorgon! idag tänkte jag hänga på gymmets dörrar då jag ska in mot staden efter det och vill komma in hyfsat tidigt, kommer träna på tom mag så lär nog Dra i mig en shake med lite Vitargo och Gold standard direkt efter passet och när jag kommer hem trycker jag i mig något mer! :) 
Tänkte ta inlinesen till gymmet också vilket alltid är roligt :D kanske ska kolla ut bara så det inte är regnigt! 

Ser ut som det blir Rygg, Triceps och Pattar till störst del och en del chins men där kommer jag nog köra med band för mina underarmar inte känns så jävla starka, länge sen jag verkligen haft träningsvärk i dom :S ..........


WTF ! gick in och kollade öppetider för Sats hemsida och dom har ändrat sina öppetider till kl 8 på lördagar :O WTF förrut va det kl 10! jag är chockad för jag har alltid trott att om dom skulle ändra tiderna på helgerna så skulle dom öppnat senare hahah.. eller ah det skulle inte förvåna mig med haninge! måste sticka TJAO!

Semi

blev en timmes extra fasta idag då vi jobbade över halv 2 rasten för att sluta tidigare, ska även röra om lite mer så ska träna senare idag och inte NU som jag brukar! 
drog hem istället för direkt till gymmet då det här HOCKEY på tv :D Sverige - Tjeckien och den kan man fan inte missa så drar till gymmet här hemma i Haninge efter matchen! så blir ett litet mindre måltid 1-2 timme innan och sen så käkar jag huvudmåltiden direkt när jag kommer hem, det bli kanon! :) 

Får se hur passet går, har ben på schemat återigen och jag har fortfarande bra med träningsvärk sen i tisdags men det är bara att kötta på! vi hörs sen! TJAO

KATASTROF!!!!

Igår hade jag planerat in att jag skulle glo hockey hela kvällen idag på min vilodag, bara få ligga i soffan och glo två roliga matcher och inte göra ett piss, fatta va skönt att bara ligga i soffan när man är helt slut och glo hockey VM, kan inte bli så mkt bättre! OM JAG ÄNDÅ HADE HAFT 6an eller viasat sport :@
MISSAT Norge - Finland redan och så missar jag Ryssland - Kanada :@ :'(

over and out

Länge sen det var så här skönt med en vilodag, jag är verkligen helt slut! 
Både i skallen och kroppen, mina ben, mina pattar och övre ryggen är det värst i, ska strax ställa mig och laga middag, 500g kyckling och 70g bulgur (mums) 

håller även på att kolla in boende inför semestern och kolla boende för 5-6 pers är inte så jävla kul när man varken vet hur mycket cash dom vill lägga ut eller hur dom vill bo,vart dom vill bo, hur sängen ska se ut, hur vattnet ska se ut osv..  haha, nä fy fan.. slår nog på stort :D 

Nä jag avslutar inlägget här, är så trött i skallen så får inte till nå vettigt inlägg iallafall.. orkar inte ens dubbelkolla vad jag skrivit eller hur jag har skrivit haha, vi får se om det blir något vettigare senare!

styrka?

Härlig dag, Riktigt najs att man har ett takjobb dagar som denna ;) 
Bra färg börjar man få, sakta men säkert och brännt sig har man inte direkt gjort vilket är fint :D
dock är det rätt tunt att jobba en hel dag i solen men ska inte klaga :D :D 

Passet idag va tungt.. riktigt tungt iallafall styrkemässigt hade jag inte alls någon styrka men uthållighet hade jag ändå lite av! fick ruggit bra pump i brösten idag, ruggit bra.. 

PASSET IDAG

Bänkpress 4-5r x4

Lutande hantelpress x15 (x)
Hammercurls x15 (x)
Dips x25 (x)
FYRA VARV PÅ TID (TUUNGT) 

Flyes-Skivstångsrodd med 60s vila mellan varje set. x4

avslutade med cireklträning som bestod av

Lateral raises x10 
Omvänd pec-dec x10
valfri magmaskin x5 (havey) 
TVÅ VARV
!


Nä hinner inte skriva mer, Micke är på väg ner för att glo lite VM-HOCKEY :D och jag ska hinna äta också! KOM IGEN SVERIGE!

FITNESSFIVE KVAL

11 Juni smäller det, då är det F5 kval i Karlskrona! kommer bli riktigt kul att tävla för första gången, vem vet kanske det passar mig eller inte, kanske för smak för det och fortsätter. Följ mig och få reda på det! :D 

http://www.fitnessfive.se/Anmalda-Karlskrona

Där kan ni se startlistan ! :D

Rutinerna tillbaka

Det blev en 19h fasta tillslut, bröt fastan som vanligt vid 13:30 så nu är jag tillbaka till de vanliga rutinerna :)
gårdagen snackar vi inte om! :;P

Körde mitt brutala benpass idag, har haft en tre dagars vila nu vilket är rätt ovanligt då de brukar ligga på två max, men det gick bra idag faktiskt, satan vad det känns i bena och kommer kännas imorgon :D lär sitta i en 4dagar :D

juste tänkte lägga upp en så kallad formbild där ni får se hur det har gått för mig på ca 2-3veckor 


den vänstra bilden är tagen för 1 månad sen, ganska exakt faktiskt, och den högra är tagen för nån dag sen och har precis gått in på min tredje vecka på min lätta deff ! :) 
Fick inte bilderna större, varför vet jag inte :S

liten ändring!

Käkade precis mitt sista mål för dagen, 1 macka, 2 ägg och 30g casein!

Ska iväg och kolla bp - BAJEN imorgon så tänkte äta min första måltid vid 11 imorgon och för att få ett 16h fasta fönster så käkade min sista måltid vid halv 8, krympte alltså mitt ätfönster idag från 8h till 6h annars hade jag fått 14h fastafönster :P

fastan imorgon till tisdag lär sluta på en 18h+

First time

snackade tidigare om att det är så tråkigt att sola och bara ligga still o titta upp i solen, idag blev det inte så...

Drog ner till gropen och körde lite TRX med Micke och två utav hans polare :D
Jag körde lite smått för att känna på grejerna men micke och dom två andra körde på bra!

Sen träffade jag Sigge & Filippa en stund innan man gick hem för att sätta sig i soffan och glo Hockey VM :D


MICKE IN ACTION! första gången jag kör TRX utomhus faktiskt :D

SOL

Sol är najs, man får färg av sol, men det finns ett problem.. så jävla tråkigt att bara sitta o sola, jag kan inte sitta ner och sola en stund, inte själv iallafall!

försöker lära mig lite grejer men det går segt, sen går man in för man blir så frustrerad.. haha

SÅ har ni nå tips så att man kan ligga där ute i solen utan att dö av tråkhet?!

MVH

Då var det klippt..

Kom äntligen iväg och klippte av lite hår på mig imorse, tog självklart med mig inlines och åkte hem från Odenplan - Gullmars, hade kännst lite jobbigt att åka till Odenplan eller det hade vart lite ofräsch kanske och komma dit lite halvsvettig ;) haha



haha ser smått lost ut där va?!:S haha men den där backen va faktiskt hyfsat jobbig, en lång jävel.. inte så brant men låång som ni ser, och backen vid Götgatan va inte så rolig heller och där är det ju så mycket folk så man måste ta i hela vägen så att man inte ser så FÄRSK ut xD

Sen har det ju vart en perfekt dag för att tillbringa lite tid ute på baksidan och syssla med lite roliga saker!

hur ska jag ha det?

Ska in mot Staden snart för att klippa mig men kan inte bestämma mig om jag ska ta med mig inlines och åka lite eller ej xD
Fast nu när jag sitter här och tänker efter så måste jag fan göra det, vore ju tjänstefel annars! :S

Juste va ju ute igår, fast först käkade vi hemma hos polaren(jag med min matlåda vitfiberpasta, couscous och lövbiff,SJUKT GOD) och drog sedan in till White Room, ("OOH värstring stället") Det typ.... SÖG, jag fattar inte hur ett sånt "inneställe/populärt" ställe kan ha sån dålig DJ som bara spelar jävla RADIOHITS! så är det överallt på klubbarna i Stockholm, man går väl inte ut för att lyssna på en liten "Hetare" verison av RADIO?

Kanske ska dra ett mail till Fredrik Reinfeldt och be honom lösa det!?

BÄTTRE MUSIK ÅT FOLKET! / "Arnold Schwarzenegger"

Hård dag!

haha vilken underbar dag, har hunnit köra ett pass och är redan hemma :D
Slutade riktigt tidigt idag och drog på mig inlines för en färd till medis från.. ah enskede någon stans, riktigt skönt!:) haha har haft en riktigt slappdag på jobbet :D:D:D

Blev ett pass på Medis idag, ett skönt gym så lär bli nån träning där igen men tror det blir Haninge på måndag eller nån gång den veckan iaf!

ska ta och laga mig lite mat(matlåda) som jag ska ta med mig till en polare som ska grilla lite xD haha och känns som det blir enklast, vettafan hur det är att grilla tuna lövbiff skivor, någon som gjort det förrut? :D
så att så ser min kväll ut, umgås med lite polare vilket är kanon.. vet inte om det blir utgång eller om man blir kvar hos honom!

Juste, ni ska få en bild på ett par löpband som är nå galet sköna!


Det längst fram på bilden styr man farten helt själv, vill du springa fort så rör du på bena mer bara och vill du gå så går du xD fattar ni? dom bakre (raka) däremot är lite mer som vanliga band där du trycker in farten själv, men som sagt riktigt sköna att springa på!

Sats Globen och PB

Yes, idag körde jag av ett pass på Sats Globen då det låg närmast jobbet.. och vilket tråkigt gym, dock hade dom en rätt så bra "pt-hörna" men ah nä i övrigt är det inget speciellt gym, ganska litet faktiskt även fast dom byggt ut/renoverat det.. eller så känns det bara litet jag vet inte :S 
Gjorde ett PB idag iallafall.. eller kanske ska säga imorse xD haha aldrig vart så snabb upp till bussen som jag va då,

jag brukar gå upp till bussen runt 05:26-05:28 och imorse när jag vakna till efter alla sånadär va hetere.. snoozar?
kollade jag på klockan och den stod på 05:26 (AAAAAH) HOPPAR upp ur sängen, springer ner sätter på mig hälften av kläderna och kommer ju på att jag köpte sån där termosmugg som jag va tvungen att testa.. alltså verkligen tvungen annars va det ju onödigt att jag köpte den(tänkte jag) så in med en mugg vatten i micron i 2min och klä på mig alla kläder, skor o jacka o hela alltet sen när vattnet är klart hälla över allt i muggen (te't va redan i) och skruva på locket och springa upp till bussen och man hinner precis med den :D kollade på klockan och då stod den på 05:31-05:32 haha ! det måste fan vart PB
(om jag går upp till bussen tar det ca 4min)



Där har ni en liten rolig övning :)

%

Juste, kom på en sak jag glömt berätta.. gjorde en fettmätning nere hos Seth i helgen då jag inte alls känt mig i någon bra form och ville dra ner på kcal mängden för att det skulle hända något, trott att jag haft runt 11% i kroppsfett men vi gick in och körde en ultraljudstest vilket visade sig att jag låg på 9% i kroppsfett, bättre än vad jag trott så jag blir kvar på den kcal nivån jag ligger på nu tror jag! (kom på just nu att jag glömt väga mig på ett tag, och glömmer det varje morgon.. skärpning)
tror jag känt mig i sån "kass"form för att jag är så BLEK.. dags att börja sola sola sola sola!
(och nej menar inte att jag är i kass form, bara känt mig som det)

Där har ni min mugg, Ball va?! :D
blir perfekt att ha te't i på väg till jobbet!

Vilken fantastisk dag, fler såna!.....?

Ah hur ska man summera den här dagen? "har haft en sån otroligt bra och rolig dag, vart hur pigg som helst"

ehm..                                                så typ, då va det klart!

na men ganska så rätt meningslös dag, hände inge speciellt förutom att jag hämtade mina nya jean (sweet)
och köpte en sån där mugg som håller värmen, va de nu heter.. kan lägga upp en bild senare!

har vart seg idag, går bara och släpar fötterna efter mig då jag inte orkar bära på dom haha! så jävla bra, och pattarna har man träningsvärk i också!

Juste imorgon blir det eventuellt ett gymbyte :/ från Sats Hornstull till något annat Sats.. vilket det blir än har jag inte bestämt, något som ligger i närheten av enskede kanske? eller kanske Haninge? ska byta jobbplats nån vecka så kommer nog gå tillbaka till Hornstull när jag är tillbaka på SÖS!

Ska även testa ett nytt Pre-w imorgon (längst till Vänster)


Allways look on the right side

Vädret är fuckt up(som ni nog redan fått höra), mina ben är helt fuckade!  satan vilken "skön" träningsvärk jag har haha känns som den kommer sitta i resten av veckan !

Passet idag gick faktiskt lite bättre än förväntan då jag vart ruggit trött under hela dagen men köpte mig en "sockerfri" Red bull efter jobbet och den gjorde verkligen susen, synd att jag inte tror på att såna drycker i sig gör en piggare utan att det är något annat som göre, kanske bara för att den är så jävlahttp://publishme.se/1380088/entries/article/new/ god?:D och att man är smått beroende av den?! ;D

hade pattar på schemat idag skulle man ju kunna säga,

Börjar med Bänkpress med olika % i vikter, det är första övningen!
Går sedan över till Lutande hantelpressar, direkt efter till hammercurls med båda händerna samtidigt och sedan direkt över till dips på tid, vilket är så sjukt jobbigt, det kör jag 4xtid , juste tiderna både idag och igår har förbättrats något enormt ju :O :D och dipsen likaså.
after that blev det, Hantel flyes och Skivstångsrodd med 60sek vila mellan övningarna!

Avslutade med lite Lateral Raises, Omvänd pec-dec och en valfri magmaskin(TUNGT som fan 2x5r)

Imorgon är det vila, då blir det nog iväg att klippa sig och hämta ut jeansen :)


ME AND JESSI STENSLAND!

Har även en bild på mig och Seth och Andrej(kan berätta mer om honom nån annan gång) men gillar inte dom bilderna för dels ser jag så jävla liten ut.. och man skulle kunna tro att jag haft en potta över huvudet, så får se hur litet jag lägger upp dom xD
Nä nu ska jag äta och kolla Real - Barca eller nå sånt! TJAO

Ystad/Breeze/Jessi = Great weekend!

Okej, nu ska vi se.. passet idag gick inte så jvla bra men jobbigt vare iaf.. satans jobbigt :P
kom i säng 3 inattt då tåget självklart va försenat som vanligt när man åker med SJ! men men
Kom upp vid kl 05 som planerat men då drog jag iväg ett sms till the boss och sa att jag måste få ta en sovmorgon!

Jo lite om helgen då.. ah vart ska jag börja? haha har vart så sjukt mycket att ta in i skallen då allt va på Engelska gjorde ju inte saken lättare ;) , men det va ifersig bara bra på ett sätt! man har hur mycket som helst i skallen inom sig men känner att det är så svårt att förklara för folk VAD jag har lärt mig osv då jag inte är speciellt utbildad inom träning utan är mest en amatör!

Jessi Stensland.. vilken brud, hon kunde verkligen hålla en föreläsning, satt där i två dagar ca 8h varje dag.
visst så snackade hon inte i 8h utan vi utförde olika övningar också men jag hade nog utan problem kunnat sitta där en vecka och lyssna på henne!

en sak som man fick lära sig(ska försöka skriva så ni fattar) t.ex va att tekniken i löpning är svårt.. eller har man inte tekniken förlorar man så mycket kraft hela tiden genom t.ex att inte få armen i rätt rörelse som leder till att det o det inte stämmer, om man inte har armen i rätt rörelse så läcker kraften ut och det blir jobbigar att springa längre sträckor. vi säger att jag inte har den rätta tekniken (vilket jag absolut inte har:P) så ska jag springa 1mil och jag gör det på 40min? (vet inte vad man springer det på) Men sen säger vi att jag tränar upp tekniken och vips så klarar jag av att springa milen på 37min!

Sen måste man ha riktigt bra stabiliet i höften/coren för inte läcka ut kraft, man måste använda Absen/hamstring betydligt mer än vad man(jag) gör idag, har man allt det så blir man starkar i allt vilket är stämmer så mycket när man hör henne prata om allt! allt hon säger stämmer ju så jvla mycket, det sjukt lärorikt iaf och jag önskar jag hade kunnat förklara så mycket mer och bättre för er men.. jag har lärt mig så mycket grejer jag inte kan ta upp för jag är.. så dålig på formulera mig på rätt sätt! känner att jag har formulerat mig nå otroligt dåligt här också men det inte så enkelt om man inte riktigt riktigt har koll på det mesta!

Efter den långa lördagen blev det lite Grilla med Seth,Jessi,Mikael,Frank  m.fl
Frank(Concept Träningsredskap), Jessi("kursledaren" från USA) JAG, Kille från Australien

Seth Ronland(Min PT / Ägare Breeze Fitness / GRYM KILLE) , Mikael (PT från Katerinaholm,skön kille)

Tight!

Sitter på tåget och har precis kollat Kill The Irishman, en rätt bra film faktiskt! :)

men internet är lite sisådär och jag inte hur man kopplar upp sig till det trådlösa internet heller!:@
så blir ett bättre in lägg imorgon om jag hinner! kommer nog hem vid 1-2 och drar till jobbet runt halv 6 imorgon!

Day 1 at Breeze with Jessie Stensland

Då va det dags för dag två och sista dagen här nere i Ystad/Breeze Fitness : /
Det är mycket att ta in och då det är på kursen är på Engelska blir det ännu mer att ta in, men en del har man fått in!
Det va mycket teknik om löpning igår och kan säga det nu att jag inte har den bästa tekniken där just nu, va tydligen för rörlig hahaa, men det är bra för då har man ännu något att förbättra! :)
Tänkte försöka mig på att skriva ett litet vettigare inlägg om helgen när jag sitter på tåget men vi får se hur vettigt det blir ;D
Nu snart är det dags för Day 2 at Breeze with Jessie Stensland

Fick det här av Seth igår, en Tigertail och två minibands. bra grejer :D
Juste ska ta mer bilder idag, hanhar gjort om lite på gymmet och det blev grymt :D

Men nu måste jag bege mig, vi hörs!
RSS 2.0