INTE ACCEPTABELT!

vad fan har jag hållt på med efter tävlingen egentligen? gått upp i vikt och fett så det inte är klokt, sa till mig själv att jag skulle hålla formen någolunda men inte fan har jag gjort det! 
Är både besviken och arg som fan på mig själv!

(visst nu har jag inte gått och blivit som Göran Persson, absolut inte men ni fattar) 

Så igår sprang jag ut och sprang lite på kvällen, förjävla skönt men blir förstora mellanrum mellan mina löpningar så tar som fan på mina vader när man löper sällan i FiveFingers, jag vet det mycket väl men ändå går jag ut och springer i 50min på 80%asfalt 20% grus, körde även ett gympass idag på hornstull sedan begav jag mig ut och sprang längst vattnen i ca 25min (asfalt där också) så nu kan jag fan knappt gå men det är rätt åt mig!

Dåligt med uppdateringar med fortsättnign

kommer va dålig uppdatering ett par dagar till tyvärr!

Midsommar uppehåll

Drar till Arlanda/Gbg om ca 1,5h :D 

Vakna precis upp ur min PWN på en ca 30min, körde ett bröst/biceps tidigare idag och försökte mig på lite mage och triceps men kände att jag inte hade någon direkt kraft kvar så jag sket i det och åkte hem istället! 

Ska försöka gå igenom vad jag ska ta med mig ner över helgen, alltid lika jobbigt -.- haha ;D


Blir ett uppehåll tills söndag/måndag så se till att ha det ... aha skulle lägga upp en bild men får väl skriva

HA DET KING!

Enkelt!

Ett enkelt pass idag! 

Benpress 
Frontböj ( förjävla skön övning) 
Benspark 
Olika kroppsövningar 
Stå på händer 
ah så såg mitt pass ut, räckte gott och väl och kan säga er att min mage är totalt färdig!
Imorgon drar jag till Jönköping direkt efter jobbet för att stödja Bajen och se dom ta första 3poängarn på borta plan, så kommer hem sen sen jobba torsdag sen hem en snabbis sen Gbg över helgen! så kommer blir riktigt dåligt med uppdateringar tyvärr :(

Taggad?

Helt slut, trött, bra träningsvärk i Axlar, rygg och mage, tuff dag på jobbet och ett toppenväder ute vilket verkligen gör en taggad på att gå ut?

Nä klart som fan jag är taggad, gäller bara att ta första klivet ut genom ytterdörren sen är man ju nästan där :D
fast jag tror jag väntar lite tills det slutat SPÖregna som precis drog igång!

Rygg, Axlar och mage

Idag blev det som rubriken lyder, ett riktigt skönt pass där jag körde lite roliga övningar så som lastdrag, sittandes rodd, enarms lastdrag, nån övning i cablen, Arnoldpressar, lite dips, lateral raises, lite dips, en annan rolig övning i dipställningen, axelövning med gummiband sen lite core i TRX och några kroppsövningar för magen haha ah ni ser ett roligt pass, många övningar men gick ändå rätt fort :)
Blev så här många övningar då jag ska börja lite seriösare efter midsommar och då passar jag på att köra lite "blaj" pass undertiden :) 

Imorgon tänkte jag köra en hel del kroppsövningar/Trx igen och kanske lite ben :) får se vad jag känner för!



Ska jag va helt ärlig så har jag försökt att aldrig komma med på bild/videos när jag är på matcher, varför vet jag inte men jag har bara fått för mig det! haha och det gick ju bra!: )

Ja eller Nej?

Ska man satsa på Chins & Dips SM i December kanske??

Köttföfan

Dåligt med uppdatering men har verkligen haft fullt upp hela helgen, kan även säga att denna helg har vart en toppen helg på alla fronter!
Igår tog nog ändå priset då vi förfesta i Party in the park (innan bajen matchen) grymt skön grej! 
sen begav sig alla till Söderstadion för match där vi fick 3pinnar, efter en skön vinst drog jag, Kim och Jonas till texas long horn i bajensjöstad... efter måltiden och vi hade begett oss till söder trodde jag att ja skulle döö, den där middagen....bland den värsta(positiv synvinkel) jag käkat och den bestod av 1kg kött, pommes och en halv majskorv... fyfan va mycket det är! haha folk trodde inte lilla jag på ca 68kg skulle få i mig den biten men det fick jag ;) och för det bjöd dom på efterätt hahah xD nä en riktigt toppen helg! 
Jag ska väntar FORTFARANDE på bilder från F5 -.- men det går inte snabbt men skit samma .. 

köttarpass

Idag va jag iväg till Sats Sickla och körde iväg ett ruggit roligt pass med Björn som jobbar som PT där! (riktigt bra kille)

Vi började med ett TRX corepass 3varv x 12reps på alla övningar!

Crunches (på händerna) 
Pikar (på händerna)
Pendlar
Pendlar med knä (åt oblique hållet)
Sidoplanka med handsträckning (den la vi in i 3dje varvet) 
Torso rotationer (12 åt varje håll)
Ståendes utrullningar (enbens 8 på varje ben) 

Sen blev det lite armar med skivstång och hantlar, körde riktigt tungt och det va länge sen jag verkligen kötta på som jag gjorde idag.. eller jag har köttat på hårt förrut fast inte på riktigt samma sätt som idag! 

hinner inte skriva mer, vi hörs!

No more PF

Från och med någon dag sen har jag gått i från Periodisk Fasta. Ska dock börja köra med det igen efter midsommar så just nu kör jag ett litet "test" för att se för och nackdelar med PF :)


Har du problem med att komma upp?

Har du problem med att gå upp på mornarna? 


bilder?

Jag väntar fortfarande på bilder av mina kamrater, lägger upp dom så fort jag fått dom :D 

Men nu har reslutaten kommit från Fitness5 helgen och jag kom Delad 8e plats med Erik som också har haft Seth som coach! 
Är helnöjd med en åttonde plats! 

Har haft en vilodag idag och tänkte köra det imorgon också, på torsdag ska jag dra av ett pass på Sats Sickla med Björn vilket kommer bli riktigt roligt, och då är det bara kötta som gäller känns det som;)

Bra avslut på lördagen efter en tuff dag! :)

Efter att jag kommit hem från F5 så träffade jag farsan och syrran en snabbis innan jag begav mig till micke igen och vi så småning om åkte förbi ett annat gäng kompisar och vi tog alla oss gemensamt ut till Dalarö för att sedan korka upp vinet ;)
Det blev en utav dom bättre kvällarna på länge, vi kom ifersig ganska sent ut till Dalarö ca 01.00 men det gjorde inte så mycket då vi hade sånt fint väder! kan visa er i bilder hur bra vi hade det!






(Schysst ställe att vakna upp på )

Spontanare tid

Kom precis hem från jobbet och tänkte bege mig till gymmet snart! fram till juli så tänkte jag köra lite halv lungt med kosten och träningen eller ah ta det som det kommer så att säga så idag tänkte jag dra till gymmet och kötta lite bröst och biceps (disco träning) samt köra lite kroppsövningar eller TRX, alltså några övningar som kommer upp först i huvudet och som är roligaste att köra just nu xD

Tänkte köra ett par pass där jag inte har något schema att gå efter utan bara köra det jag känner för :) 

igår käkade jag en efterlängtad middag.. haha så jävla gott, så enkelt men så gott :D 



Vi hörs senare!

F5

Nu ska vi se! vart ska jag börja? ska försöka få ihop ett bra inlägg nu efter gårdagen :) 

Jag kan börja med att FitnessFive va en riktigt rolig tävling och det va första gången jag stod på scen och det är något jag kommer fortsätta med (iaf med F5) 
Det är roligt att man va en utav "dom" som stod där brevid scen och förberedde sig.
Förr har man bara stått framför scen som åskådare och kollat på den "klumpen" som stått brevid scen eller alltid stått där och undrat vad gör dom bakom scen? hur förbereder alla sig? vad har dom på sig? vad äter dom? osv och alltid tänkt, när ska jag stå där? och nu har den dagen varit och jag har fått lärt mig något nytt och fått lite tävlingserfarenhet :D
Men till mina mål, satte jag dom? hm bra fråga, jag hade ju som sagt inte satt upp några mål, jag hade knappt kollat vad dom andra hade lyft i de andra deltävlingarna så jag kom till Karlskrona med ett mål.. att köra mitt race och jag tycker det gick bra, det hade bara vart jobbigt att gå där och tänkt, fan nu måste jag göra så många för han och hon gjorde si och så många blablabbla

Men till själva tävligen då..

Kan ju börja med att säga vad jag vägde in mig på (flugvikt ja vet) men det blev lättare än vad jag förväntat mig 

66kg blankt, det trodde jag aldrig.. hade hoppats på att landa preics under 67!:) 

I bänkpressen körde jag på 65kg och klarade 19reps (godkänd)

I bicepscurl körde jag på 32,5kg och klarade 12reps (klantade till mig duktigt med tekniken) (ej godkänd) 

I knäböj körde jag 100kg och klarade 12reps godkända (3 ej godkända tydligen) (godkänd)

I chins körde jag kroppsvikten och klarade 16reps (hade hoppats på fler)

I dips körde jag kroppsvikten och klarade 25reps (hade hoppats på fler) 


Men jag får vara nöjd med resultatet, det va tyngre än vad man trott både mentalt och fysiskt, det va hårt bedömt och man lärde sig att det inte är som inne på gymmet där man kör ett pass på 1 timme, här stod man i flera timmar och körde 5 "övningar".
Det kanske är något man ska tänka på nästa gång man är i gymmet, att köra lite striktare ;) fast det får man ju se hur det går haha :D 

Jag hade faktiskt velat vara kvar i Karlskrona en natt till, dels för efterfesten (lättare att snacka/lära känna folk bättre när man inte är så fokuserad på tävlingen)
och sen hotelfrukosten ...... AH jag fick ingen hotelfrukost :( 

Men vi åkte hem direkt och stannade till på BK (tråkigaste stället) och speciellt gott va det inte man bara tryckte i sig bara för att :P Dock hade morsan vart så snäll att plocka undan lite godsaker från syrrans studentmotagning !: ) TACK


Sen så måste jag ju såklart tacka vissa personer och Speciellt min FARSA som verkligen hjälpt mig nå otroligt mycket utan honom hade det varit svårt! 

Seth Ronland min coach som vart fantastisk, utan honom hade jag aldrig stått där på scen http://www.sethronland.nuhttp://breezefitness.se/

Vänner som stöttat och peppat mig under hela resan (ni vet vilka ni är, ta åt er) 

TACK SÅ MYCKET ALLA!

Grattis Syrran!

Yaah då har syrran tagit studenten, ett STORT grattis till henne :D 
för det bjuder jag på en bild :D


PÅ MIG ! :D hon har ju fått Huvudrubriken så tänkte att jag måste få va med på ett hörn ju?! 

tänk även på att jag har typ bara lite jordnötsmör kvar och äta och prote/kolis shake kvar och lite casein kvar att trycka i mig medans alla andra här hemma sitter och äter nå sjukt god mat! :O tufft men ah ska man tävla imorgon så känns det som man sköter sig ;) 

Drar ner mot Karlskrona vid 19tiden ikväll, får se när man kommer fram :) 


Formen inför F5 kvalet!

Ah helt meningslöst egentligen då FitnessFive inte har något med utseende att göra men så här är formen..

Inför Fitnessfive kan man säga att jag har deffat men ändå inte, för visst har jag haft som mål att gå ner lite i både vikt och fett% men bara till en viss gräns.. funderar på att börja deffa på allvar kanske 2 veckor efter kvalet får se hur det blir, vet inte vad jag vill just nu förutom att njuta av sommaren med mina VÄNNER (iallafall i 2 veckor, haha sen börjar jag nog lite seriösare igen) 

Aja här får ni min form inför FITNESSFIVE KVALET 2011 I KARLSKRONA! :D:D 
(seriösa bilder dom två översta!!!) 



Imorgon lär ni få se lite finare bilder på mig, ska försöka klä mig snyggt iallafall :) hahah 
blir en bra dag imorgon!

Musik







Här har ni två riktigt bra låtar jag kommer ha i öronen, kommer fan dansa in på scen haha :D 
Vet inte varför det  blev två olika strl, kunde inte ändra :S

2dagar

Yes, nu har man vart ute på stan och sprungit hela dagen.. nu snart är det dags att städa rummet! 
Syrran tar ju Studenten imorgon så det måste va fint :D 

Köpte hem lite intressanta saker idag (matväg till syrrans student) va nere i Hötorgshallarna och köpte något som är gaaaaaaaaaaaalet gott ! Italiensk torkad parmaskinka (dregel) sen köpte jag även "lite" frukt (meloner av olika slag) och ett tips, KÖP ALDRIG FRUKT I HÖTORGSHALLARNA! det är inte värt det... om det nu inte visar sig att dom innehåller guld men det är jag tveksam till
va även och tog en "lunch" med Micke och en utav honoms kollegor i tanto, riktigt smutt faktiskt :) 

nä nu har jag suttit här förlänge, dags att plocka fram grejerna jag ska ha med mig, städa rummet sen kommer morsan ner från Borlänge och då har man ju inte tid med att sitta här och skriva ett inlägg på halvtakt! 

ska försöka lägga upp nån bild imorgon eller ikväll, har varit lite halvtråkiga inlägg på sista tiden!

Närmar sig

Nu känns det att det börjar närma sig, när man kört sista passet och man bara har vila kvar så börjar man tänka allt mer.. men men. 

Jag maxade på chinsen idag och gick bättre än vad jag trott men det är fortfarande inget att skryta med så vi får se hur det går på Lördag :) 

Va även och fixade min lur idag vilket va skönt så man slipper strulet med ljudlöst o inte ljudlöst! 

Nää nu ska jag fokusera på Bajen, har dragit ner matchen på Datorn så ska kolla lite nu! HEJA BAJEN! 

VI HÖRS!

4dagar 1,5h = F5 - Karlskrona!

Okej, tänkte skriva ett litet bättre inlägg nu än vad jag gjort den sista då jag knappt haft tillgång till en dator MEN jag vet fan inte vad jag ska skriva om! 
kaaanske kan ta lite om inför F5 

Kör mitt sista pass imorgon och äter min sista måltid innan invägning (som är 08:30 lördag)  kl 19:00 på fredagen och då ska sista måltiden inte innehålla några kolhydrater!
Och direkt efter invägning (ca 8:45) ska jag trycka i mig lite Vitargo, vassleprotein, orange triad(vitaminer) kreatin och banan

sedan under dagen ska jag trycka i mig 

Frukt
Riskakor
Bröd
Zero Impact 
Nötter
Mat 

Och en pre-w (under dagen)

så nu är det dags att börja förbereda sig.. måste börja se över vad man ska packa med sig både i klädväg och matväg




Bjuder nu er på två bilder och en utav dem en armbild.. det ska ni fan va glada över för armbilder är det väldigt sällan som kommer upp då jag inte är allt för nöjd med dom alls :S 
börjar bli lite orolig över 1 övning för fitnessfive och det är knäböj, ser förjävla jobbigt ut när man kollar på bilderna från de olika deltävlingarna :D 


NÄ NU JÄVLAR ÄR DET BARA 4 DAGAR 1½ H kvar tills det är dags att KÖRAAAAAAAAAAA!

Snart så

Näst sista passet är färdigt, körde Skivstångscurl (enligt f5 regler) på 35kg (alltså lite tyngre än min vikt)

Imorgon har jag mitt sista pass och där ska jag maxa chins! vi får se hur det går för det är chins jag är orolig för! TÄNKER inte avslöja resultaten på respektive gren förns i karlskrona;)
körde även lite bänkpress, hantelpress och lite trx, inget märkvärdigt men!
nu ska jag till BEACHEN! VI HÖRS!

Vilken helg!

Vilken jävla toppen helg det har varit, va ute igår på ambassadeur och damn det va bra :D börjar ordna upp sig på nattklubbarna i Sverige ;)

idag har jag bara legat på stranden och stekt som en valross... måste fan komma i form snart :O ;) 

jag har två lätta pass kvar, hade dock velat träna idag men det blev inte nån träning av olika anledningar! 
Dock känner jag att det inte gör så mycket, blir 1 dag mindre vila inför tävligen, alltså jag får 2 dagar vila istället för 3 och känner att det funkar för mig! 

nu måste jag lämna datorn igen, fick bara sno syrrans dator en snabbis :/ :D vi hörs

LÅT




SÅJA!

Summerbuuurst

AH slutsummering av Summerburst(samt efterfesterna) Summerburst i sig va ju faktiskt jävligt bra men efterfesterna kan man ju ta och diskutera, eller ah iallafall köerna osv att dom med vip armband skulle få företräde o hur kön går och ah ju name it det mesta dära va fail, hade dom haft kanske mer än 1 vakt på plats så hade det nog blivit bättre men nu ska dom ju tjäna så mkt CASH som möjligt och då blir det fulspel

Jag skötte mig bra iallafall, käkade ifersig lite mer mat än vanligt men drack ingen alkhol! 
Dansa har man gjort tillräckligt för ett tag nu också så att :D 

Nä idag måste jag åka och fixa lite saker sen ska jag eventuellt möta upp en polare i staden! 
Vi hörs

YES



Tog på mig inlines imorse runt kvart i 8 och åkte iväg till gymmet(STRÅLANDE SOL, UNDERBART VÄDER)
kom dit alldeles perfekt!
Gick ut och körde en snabb uppvärmning med dynamisk stretch gick sedan ut och körde Biceps,

Skivstångscurl 
2-3reps x 4set (F5 regler)

Cabelcurls rak stång (x) 
25-30reps x 4set

Avslutade som vanligt denna period med 2x10reps på

TRX - Dips
TRX - Sidoplanka med reach throw 
TRX - Bicepscurl sida mot ankare

KARDIO 5km jogg (fan känns bra i vaderna igen) och inlines hem på det 

BRA PAASS FAKTISKT! 


Hyffsat bra tryck i vaderna :) ska bli bättre dock ;) 


Va tvungen att köra lite sådant på baksidan, sjukt fint väder ju :O :D 


Nä nu ska jag dra, duscha, handla käk och ha det jävligt bra HELA DAGEN! 

Summerburst!

Uppstigning kl 0700
stå och hänga på gymmet kl 0800
Träna hyfsat tempo
hem trycka i sig massa käk
iväg till polarn 
iväg förfesten
sen får man se vad som händer! 

Hoppas ni får en trevlig dag så hörs vi på söndag nån gång!

Det..

Då va man nyfriserad :D tror jag är nöjd har inte kollat in frillan speciellt mycket men det  blev säkert bra!

IDAG gjorde jag något jag vetat skulle hända förr eller senare, hur jag än gjorde så skulle det hända, det liksom....liksom gick inte att göra något åt det
Utan jag köpte hem en sån :) HE HE 


Sen begav jag mig mot Tanto för att möta upp Maxim, så där låg vi och stekte en stund så lite färg har man nog fått idag ;) men nu ska jag upp till Konsum och handla lite lövbiff för morgondagen samt lite Redbull : = )

första lediga dagen..

och jag är redan rastlös.. ingen träning har jag idag heller, dock ska jag in till stan om inte allt för länge då jag ska klippa mig (måste ju va fin till summerburst o f5 kvalet;) ) hahaha 

nä nu är det bara 8dagar kvar till kvalet.. man börjar tänka lite mer på allt runt om det nu men ska försöka att låta bli :S 

Imorgon blir det dock en riktigt tidig träning, tänkte va på gymmet vid 8 då jag ska iväg tidigt till en polare för att förfesta inför summerburst (utan alkohol och annat smått o gott dock :( :D ) 

Måste sticka, vi hörs

Sats Odenplan

Blev ett pass på Odenplan idag och det gick faktiskt riktigt bra!
Fick bli Odenplan då dem flesta sats gym va stängda..
Men chins 
3r x 15kg
3r x 20kg
2r x 20kg
2r x 17,5kg

sen chins med "assistans" körde den där maskinen som finns va den nu heter
25-30x4 set

avslutade med 2x10r varv med TRX 

TRX - Y 
TRX - L 
TRX - W 


Efter passet mötte jag upp en polare och strosade runt i staden, fick med mig hem en skitsnygg liten tjockar tröja typ stickad och världens bästa sommarskor

har dem även i mörkblått ;D 

Käkade även en riktigt god sista måltid runt 7tiden 
350g lövbiff, 70g cous-cous, 40g vit fiberpasta samt 1 avokado!


Ändring i PF

NU ska jag ändra mina tider lite från 13:30-21:30 till 11:00-19:00

Dels för att tajma in en tid jag fick av Seth, eller dels o dels det är väl just därför jag gör det! :P
sen är jag ju ledig hela nästa vecka också så kommer träna lite tidigare, men kommer nog köra några pass på tom mage!

Ska snart iväg och kolla lite korpenfotboll sen måste jag iväg till staden för att träna då allt annat skit är stängt :S 




Ben & leverans

Såå då va det skitben passet avklarat! 
det gick sådär.. hade iallafall kvar stången den här gången ;D 

fick hem lite grejer från Seth idag från http://www.breezefitnessbutik.se/butik/

dock så va bara 1 grej till mig i paketet :/ resten va till en bekant men det som jag fick va iallfall Xpel ("fettförbrännare") som jag ska börja ta på lördag tänkte jag!


Resten som va med i paketet va protein 



Nä ska brassa på lite käk nu! :)

2a försöket

Ska snart dra iväg till gymmet för att köra mitt benpass som utgick igår och jag hoppas fan på att jag lyckas hålla kvar stången, men blir ju att köra utan tjocktröjan under knäböjen iaf! 

Ska iväg och hämta ett paket sen, får se vad det innehåller bara :D 

btw fan va skönt med 12 dagars ledigt :D:D vi hörs sen!
RSS 2.0