UMEKUMEK!

Alltså lyssnar på UMEK Podcast.. Vilken jävla fit(t) musik!!! Satans så bra!!!

On my way

Yes, är på nu på väg till UP för ett pass med Bajens PA!

Körde själv ett ländrygg/ben/lite överkropp pass, hade Marklyft-knäböj-dips (nytt PB) och sedan två TRX övningar med mest fokus på ben!

Klar för idag!

Yes, då har man precis tränat klart Bajens P-97 på Ultimate Performance Center ett riktigt härligt gäng!

Körde genom lite lyfteknik, löpteknik sedan lite cirkel träning med fokus på balans, kroppskontroll och stabilitets träning och avslutade med bålträning!

GRYMT!

pattar o triceps

Idag blev det ett pass efter ca 4h sömn och ändå gick det jävligt bra och formen i spegeln på gymmet kändes fin och lite vattning vilket jag inte kännt mig på ett tag :)

Haft en bra helg än så länge, bra borta match mot Brage med en vinst hem ;) stannde kvar hos morsan i Borlänge en dag! så skönt att åka upp dit för där kan jag verkligen slappna av, behöver inte tänka på något men blir dock väldigt väldigt trött och seg när jag är där uppe, men det är väl för jag för en gångs skulle verkligen kan slappna av på riktigt! här hemma har jag inte tid för att slappna av!

Www.flugvikt.se

Vägde mig imorse ;) vågen stannade på flugvikten 68,5kg

Ska ner till -67kg tänkte jag iallafall :)

Idag jobbar man till halv 2 för att sedan sätta sig på en buss till BRAGE AWAY! Stannar kvar i Borlänge hos morsan till lördag eftermiddag så det blir skönt.


Har kört 3 pass irad nu så nu blir det två dagar vila inför ett tungt bröstpass!

Vi hörs!

många bollar i luften

ojoj, har haft mycket att göra idag! vad jag har gjort vet jag inte riktigt.. bokat resan till malmö inför F5 osv, lagat mat!

TORSK MED PASTA OCH AVOKADO ÄR FAN RUGGIT GOTT :D

ser helt okej ut va?!

"exprerimentet" & Bcaa

Så här va det.. jag bytte bara ut Havregrynet mot puffat ris i mina pannkakor för att få bort gluten, skillnaden blev väl att smeten blev lösare och pannkakorna inte höll ihop lika bra, dock har jag inte smakat dom än utan gör det imorgon :)

va och köpte lite tillskott idag, vitargo och bcaa och kommer hämta ut lite grejer imorgon på posten från Breeze/Seth, alltid lika spännande och öppna deras paket :D


men bytte från bcaa extrem till



helt klart min favorit BCAA : )

Vi hörs imorgon, så får vi hoppsa jag kommer ihåg att väga mig xD

Experiment!

Håller på att testa och göra pannkakorna med en annan ingrediens än havregryn, får se hur det går... Lite skeptisk faktiskt!

Vikten va det ja..

Haha yes så va det ju det här med morgonvikten...

Sitter på bussen nu på väg till jobbet kl är ca 06:30 solen skiner och jag är på riktigt bra humör med träningsvärk i kroppen! Dipsen gick bra igår, knäböjen är jag inte nöjd med, marklyften helt ok!

Bokade klipptid igår men efter det åkte jag på att jobba troligtvis så blir väl att avboka klippningen, så blir ett till pass på Odenplan idag efter som de har så bra öppetider så kommer väl hem runt halv 12 rycket ikväll igen!! (wei)

Vi hörs!

Mot Odenplan

Har precis hållt ett T2 pass på UP centret och är nu på väg till sats Odenplan för ett fint pass med Marklyft - Knäböj och dips ;)
Har 1 maxning i dips i veckan så får se hur det går idag! Har även lite TRX med i bilden men det är "smågrejer" ;)

Haha

Glömde väga mig innan jag drog imorse xD

HAMMARBY <3

Glömsk

Haha ja tror ni inte att man glömde väga sig imorse eller?? ;) måste börja klistra upp massa små post-it lappar eller något! Kom även på sent igår kväll att BAJEN lirar idag så hinner ej med någon träning idag, får bli ett sent pass på Odenplan efter jag kört ett pass på UP-centret! :)


Vi hörs!

NY START!

Tänkte börja blogga igen fram till tävligen som är om ca 5 veckor :O

imorgon börjar jag med den ordentliga kosthållningen så ikväll kommer jag nog trycka i mig lite godsaker ;)
måste kolla upp min vikt imorgonbitti, när jag gjort det får ni även veta vad mitt mål är att väga till tävligen!

Dagen har iallafall vart riktigt bra, va och körde ett Lyftteknik pass på UP imorse och va även kvar ett par pass och kollade på när Victor körde (grym snubbe) drog även förbi Sats och vid 18tiden och köra ett litetlitet teknikpass :)




DAGSFORMEN!

VI HÖRS!

UMEK! / Frukosten

precis laddat ner UMEK Poadcast som jag ska ha att träna till :)

Musik är min PWO får sånt sjukt jävla.. pump/"adrenalin"/taggar till av det, inte den där PWO-n även fast jag kör med det så är det musiken som gör allt jobb!

Ska närsom trycka i mig 250g keso, 50gram Havregryn och 2hela ägg med 3 äggvitor :) sweet!

DAGS FÖR PUMP!

På väg till gymmet nu och ska köra lite axlar och armar, första gången på riktigt länge jag kör armar så har faktiskt laddat upp med lite X-TRA saker för att få ett ruggigt jävla pump! ;) får se hur det går!

Ja men hallå!

haha det går bra nu, verkligen sug för bloggen!

undra om man ska börja blogga lite mer eller om den ska va på is ett tag till?

det är iallafall 6veckor kvar till tävligen och känns väl helt OK! :)
RSS 2.0