Äntligen tillbaka

Sååja körde mitt första pass idag på två veckor :O INTE OKEJ!
va egentligen meningen att jag skulle köra mitt första imorgon men en polare övertalade mig att dra till gymmet för han skulle gäst träna där och ah varför inte ? va ruggit länge sen jag va på Sats haninge, körde alltid där förut men tröttna och bytte till Odenplan skulle man kunna säga!  och där är inte så att jag direkt längtar tillbaka till Haninge om man säger så, men nog om det! Passet gick inte så bra, eller körde bara igenom pattar och rygg lite lätt men det va inte lätt, fick som vanligt stå och vänta ett bra tag för alla övningar jag hade lust att köra va ju SJÄLVKLART upptagna !

Imorgon tänkte jag köra igen, men då blir det en lätt genomkörare av Armar, kanske lite cardio också men det får vi se ;)

Juste, någon som kan lite om bloggdesign osv? måste piffa upp min känner jag!  

BIG NEWS! :) FF5 + TRX + FMS

Så nu är det klart! har startat ett mer seriösare samarbete med SETH RONLAND nu inför fitness five till nästa år! Ska bli riktigt intressant och roligt :D
Har fått mitt första schema där styrka är i fokus vilket jag känner att jag kan behöva faktiskt!
Och en ruggit rolig grej som är med på schemat är TRX!!! har en hel del att "plugga" in i skallen, mycket nytt på schemat.

Så får se när jag börjar köra ordentligt enligt det nya, väntar bara in TRX settet! lääängtar till att köra TRX, har velat testa på det ett bra tag nu!
Kan ta lite om TRX kanske!

TRX bygger på kroppsviktsmotstånd, vinklar och stabilitet
Vad du än gör med redskapet så aktiveras coren, man aktiverar core muskelaturen utöver vad man är van vid så jag antar att jag kommer få en ruggig träningsvärk! + att TRX ger en hög energieförbrukning

http://www.youtube.com/watch?v=nmr9GK1bVec 

Där har ni en länk på ett klipp med Seth och Trx :D
Ska även ner till honom någon helg jag har tid och köra ett FMS test!
FMS = Functional Movement Screening, testet får alltså fram en klients rörlighet och stabilitet med 7 tester/


FRÅGOR?

NU! SNART!

Okej snart kanske ikväll, kanske imorgon, kanske på tisdag, kanske nån annan dag, så ska jag förhoppningsvis kunna kläcka fram grym grej! så häng med! fan vad glad jag är :D men nog om det ;)

Vi tar helgen iaf, kräftskivan va riktigt trevlig.. slutade dock med att jag och en polare drog in till staden för att möta upp en polare vid halv 4 rycket, in på klubben och röjde sönder fram till 5! med andra ord en riktigt rolig kväll :D
har inte sovit speciellt mycket, kom hem runt 7snöret då farsan gick upp! sov väl fram till halv 11 kanske tack vare att någon ringde o väckte mig :) men det va bra för jag gillar verkligen inte att sova bort dagar!
Sen kom en polare förbi som jag inte träffat på ett bra tag :)
så ikväll får vi se vad som händer, skulle väl kunna avslöja att jag fått mitt nya schema så ska väl försöka lära in mig det så gott jag kan om inte några andra planer dyker upp!
Mitt nya schema fick jag av Seth Ronland. ah nu fick jag lite bråttom helt plötsligt, så hinner inte renskriva eller något :D men det blir nog bra så här!

för snabb!

för snabb, kom på lite grejer. typ 3 saker

1. JAG HAR STÄDAT RUMMET HAHAH! :D :D äntligen, jag brukar va duktig på det men sista tiden har det vart katastrof :S

2. Zalatan, finns det någon som kan skapa rubriker bättre än honom? fatta hur mycket uppmärksamhet han har fått över "hela" världen dem sista dagarna, det är ju sjukt coolt asså att en person istort sätt kan få(skapa så mycket uppmärksamhet!

3. ska nog ta upp det senare, men det handlar iaf om bärplockarna och uteliggarna till en viss del! ska ta reda på lite så kan vi ha en disskusion här ;D

1 2 3 4 5 6 7

Okej! jag nu har jag kommit hem från staden med farsan, även klippt mig :D very nice!!!!! ska fixa bild senare
ah en riktigt trevlig dag en rätt snabb dag ocskå må jag säga, vi fick mycket gjort på den tiden :)
och efter mina slutsatser har jag kommit fram till ett par saker.. fan det är farligt att shoppa med farsan!
jag sa ju att jag inte skulle shoppa egentligen... eller jag tänkte att jag inte skulle göra det, kanske köpa nått litet typ som en tshirt eller skjorta, men det slutade med att jag kom hem med en SKIT snygg vinterjacka!!!! HA HA
Hur lyckas jag??? hur lyckas jag??
Så en annan sak jag kom fram till är att sommaren är slut.. jo tyvärr den är slut. Den tog slut idag har jag bestämt för inte fan kan man köpa en vinterjacka på sommaren?!
En annan sak, jag hittade några farliga inredningsaffärer jag ska besöka nån dag! :)

Så några grejer jag hajat idag är
1, Farligt att shoppa med farsan
2, Sommaren är slut(JO)
3, Sveavägen har bättre affärer än vad jag vetat
4, Shoppingen i Stockholm är ruggit bra idag, hittat massa snyggt jag skulle kunna köpa. Ovanligt många grejer fatkiskt!
5, Kul att shoppa med farsan ;)
6, Längtar till vintern (undra varför?)
7, MÅSTE DRA IGÅNG TRÄNING IGEN!  

Ah ska försöka styra upp några bilder senare idag ! vi hörs

Lördag!

Fredagen avklarade, blev chill med en polare iaf.
Har sån STÖRD träningsvärk i vaderna så det är galet haha men det är nice!

Idag ska jag in till staden med farsan och klippa mig och eventuellt shoppa lite ;) egentligen är det inte jag som ska det men det kommer säkert bli så om jag känner mig rätt! haha.
Efter det så ska "vi" få lite gäster hit men jag drar mot en kräftskiva senare på kvällen.. jag gillar't!

juste en låt som är ruggi just nu
Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Och inom en snar snar framtid kommer jag dra ner på allt skit tex som alkohol osv..(jaa jag har inte vart speciellt nyttig den senaste tiden) men snart blir det hårdsatsning igen, mer om det om någon dag! :)

Vi hörs säkert senare!

Kluuurigt

Funderar Starkt på att anmäla mig till Stockholm Halvmarathon! vad tycker ni?

Inte OK!

nej nu har jag snart inte tränat på två veckor !! usch men ska börja igen på måndag, har inte tid innan dess :/
Sprang som sagt i mina vibra five fingers igår, och har inte använt dem på ca 2 veckor så kan tala om att det känns i vaderna idag! är även enormt trött idag, kan det bero på att jag tog ut mig något så "extremt" igår, visst man blir inte så här slut om man löper 5km i övrigt men när det väl handlar om tävling tar man ut sig på ett helt annat sätt, både mentalt och fysiskt!

Skulle klippt mig idag men dem hade ingen tid när jag ville ha så ska klippa mig imorgon, frågan är bara hur jag ska klippa mig?! :O

Bellmanstaffeten, DONE !

Så då va den avklarade, en riktigt rolig grej! 5 Män/kvinnor i ett lag som springer 5km var! satan vad en del sprang..
Själv sprang jag 5km på 20min10sec enligt arbetskamraternas tidtagning! vilket jag måste vara helt nöjd med me tanke på min grymma uppladning på ibiza ;)

Fanns en del som sprang på 16min .. något.

och jag tänker inte avslöja att vi(mitt jobb) hade blivit utmanade av en elfirma(som för övrigt bara va två man) och tänker inte säga att vi torska heller... torska stort med andra ord! men en av dem va faktiskt marathon löpare osv.. så vi får skylla på det! men i övrigt va det en jäkligt rolig grej!  synd bara på att jag inte kunnat förbett mig bättre, fick ju reda på det i mitten av veckan under min semester vill säga 1 vecka sen !

Skämt o sido!

 det där + potatis = mums !

okej det va något mer jag tänkte skriva men nu har jag glömt det!

en annan sak jag kan ta upp att imorgon går Bellmanstaffeten av stapeln :D
trodde jag skulle missa den med tanke på att jag inte fick ihop ett lag :/ men nej, chefen styr upp det och ringde mig på Ibiza för att fråga om jag skulle va med, och klart jag säger JA! :D
Så imorgon är det första träningspasset sen semestern började! 5km på tid! ME LIKE ;) 

juste vad tyckte ni om sniglarna ?;D har en ruggit bra bild ni ska få
 PERFEKTO!!! haha . fast en ännu bättre bild

 BORA-BORA!!
ETT UNDERBART STÄLLE ! lid med mig, jag vill tillbaka!!

FINN 1 FEL! ??

Dagens Middag! Nötfärs 10% i paprikor och till det kokt Potatis :)

 BEFORE!


   AFTER??

News?

Ett snabbt inlägg! nu är det nära, snart börjar jag med en ny grej!(inom träning) mer kommer inom kort :D

?

Okej, gick precis upp men skulle kunna sova längre.. ett bra tag längre men hatar att sova bort dagarna + att jag väntar på min resväska som försvann, den ska komma runt kl 10-13!

ååh IBIZA!! så jävla najs att man fick se DAVID GUETTA! ARMIN VAN BUREN! SWEDISH HOUSE MAFIA! BENNY BENASSI! och massa fler :D
Sjukaaste nattklubbarna. Skönt folk, jag tror jag va yngst där och vi som åkte från Sverige va dem ända från Sverige där nere så skönt!  vet inte riktigt vad man ska skriva om Ibiza men om ni är nyfikna så ställ frågor!

Och träningen tänkte jag inte börja med förns lördag typ :S om jag kan hålla mig ;) men idag blir det bara chill kan jag lova!

IBIZA!

Ahaapp nu sitter jag här hemma i Sverige igen.. tror jag aldrig haft sån ångest att åka hem igen, jag ska dit igen i september då det är avslutningsfester och så ere bara... eller så blir det nästa år, ska iallafall dit igen haha 

vet inte vad jag ska skriva. jo att bilderna kommer dröja om det ens kommer några med tanke på att spainair strula till det med våra väskor så fick inte med mig min hem så får hoppas på det bästa + all personal på Barcelona airport är reetards!!!

nä det här får räcka för idag, ska äta gott nu och fira farsan!
 
en annan sak, bellmanstafetten på torsadg :D haha den ni

 

IBIZA!!!

NU DRAR JAG IVÄG TILL IBIZA! PLANET LYFTER IMORGONBITTI!

tyvärr hinner jag inte skriva något vettigt inlägg,
och tvärr hann jag inte skriva ett vettigt inlägg heller, har hat fullt upp hela dagen tyvärr
kommer hem på måndag så på tisdag så blir det uppdatering (nästa tisdag)

TJA DÅ! :D:D:D

Juste 4

värst vad det ploppar upp saker i skaallen. har lite hjärngympa åt er ;)

Jag är viktlös, men stor som en lada.
Sextio hästar kan inte rubba mig.
Vad är jag för någonting?

Vad är för mycket för en, lagom för två,
men ingenting för tre?

Jag kan rinna, men inte simma.
vart jag än går, följer tankar tätt inpå.
Vad är jag?

kan ni lösa dem här?; )

strange

Passet idag blev inte så bra, marklyften blev verkligen inte nå bra :S efter första setet så kände jag av.. vad ska man säga, det va som en stöt typ eller att en nerv kom ikläm längs nacken och upp i huvudet. fast inte i hela nacken/huvudet utan som en tråd, skit konstigt iaf så kände av det hela passet, inge bekvämt så körde rätt lungt på marklyften!! :( + att jag glömde mina dragremmar som jag behövt idag då jag tänkt köra hyfsat tungt liksom.
Men humöret va ändå rätt högt upp fast det strulade sig lite :P

Imorgon blir det träning igen. Känns även som att det kan bli en ruggit bra inledning på min första semesterhalvdag ;) får bara hoppas vädret sköter sig imorgon.

Juuuste fick även ett ruggit positivt mail idag ;) men mer än så tänker jag nog inte säga... förutom att humöret gled upp mot toppen! men mer om det om någon vecka ! :D
Juste 2 !
Kan känna att min mat är rätt enformig, blir oftast likadana måltider så ändring på det snart. men man har ju hittat sina favoriträtter och en utav dem är ju min räksallad ;D som jag idag hade cous-cous med istället för vitfiberpasta! + att jag även blanda in lite jordgubbar... ruggit smarrigt faktiskt ;)


  ooj den såg inte lika bra ut på bild som irl! XD

 En riktigt god paprika :D haha intressant va?


JUSTE 3 !

En sak jag gillar mindre än vissa saker jag gillar är folk som sitter/ligger/står/halvsitter/halvstår/lutar/halvligger med ÖPPEN MUN.. FY FAN! mötte på en sån på tåget idag, usch man blir ju nästan förbannad? eller är jag känslig?

nu får det räcka har skrivit bort mig själv och orkar inte renskriva! HEJ

Dagens Kost

Min första måltid för dagen som går av stapeln vid halv två blev 500g Keso och 4st Rågkusar (1st=en halv)
Min andra måltid (huvudmåltiden) bestod av 300g Kassler och 50g Vit fiberpasta(2msk mjukost 7% eller så va den 10%^^)   samt en sallad
Mitt sista måltid bestod av 1burk tonfisk med en kesella till (vanligt viss 2tonfisk och en proteindrink)

 


Så sugen

OKEJ!! tredje och sista gången jag försöker...


på att åka in till staden för att sätta mig på en uteservering, men nej jag ska inte jag ska ut och springa men först skulle jag behöva laga lite mat och efter det börjar ju typ fotbollen.. och den håller på ett bra tag och tiden rinner iväg + att jag har sån fruktansvärd träningsvärk i benen och är trött. och så måste jag få iväg det här inlägget men det bara strular hela tiden.

så det bästa hade vart om jag bott typ nära någon skog eller typ något spår i någon naturliknande art... eller typ vid en sjö? eller en jääättefin stand ! det hade vart det bästa då hade det knappt  varit några problem att komma ut och springa.

jag menar det är ju inte speciellt lockande att gå ut och springa på asfallt och i radhus/villa områden liksom -.-




Såja PERFEKT, någon som ska med ut?

Nä nu måste jag ställa mig vid spisen o börja laga lite mat, tänkte mig kassler och något mer.. men vad vet jag inte riiiktigt!

juste har tips på två saker om ni är på dåligt humör

http://www.youtube.com/watch?v=lJaFgeLTYgY

tyvärr har jag ingen direktlänk till den här men gå in där och sen lyssna på : Johan vann en lyxresa ! GRYM  
http://www.nrj.se/program/nrj-morgon-med-knappen-och-hakim/nrj-wake-up-call 

Vecka 3 Dag 2

Ett riktigt bra pass idag, bänken går riktigt bra så grymt nöjd med den! men tyvärr blev det ett pass utan Anton idag så blev inga foton eller video :(
och en sak jag inte riktigt förstår det är mitt kardio pass idag, löpband max i 10min.. förra gången låg jag på 14,2km/H i 8min och 14,5km/h i 2min då hann jag 2,5km på 10min45sec
Idag körde jag 14,5km/h 8min och 15km/h 2min och hann 2,5km på 10min28sec stämmer det verkligen?:S antingen är det jag som kollat helt fel på tiden/km eller så kommer man inte längre med den hastigheten? kändes som jag borde kommit längre. så nästa pass jag kör på band bli det upp till 15km/h från start! eller så är 17sec snabbare rätt bra?

                           BÄNKPRESS
FÖRRA VECKAN                      DENNA VECKAN

SET 1 - 10R
67,5kg                      SET 1 - 8R     75kg
SET 2 -  8R     70kg                      SET 2 - 6R  77,5kg
SET 3 -  6R  72,5kg                      SET 3 - 4R      80kg
SET 4 -  4R     75kg                      SET 4 - 1R      80kg

FÖR MIG ÄR DET DÄR BRA!

Körde faktiskt en del övningar idag med dragremmar då jag haft en tuff dag på jobbet så kände att jag behövde dem idag. men vanligtvis försöker jag skippa dem så ofta jag kan! får se hur jag gör imorgon, funderar antingen på att köra ett gympass eller att gå ut och springa lite efter jobbet, har inte riiktigt bestämt mig än, men vila blir det nog inte iaf ;)
Idag på matschemat står det Kyckling och Pasta.. blir lite sen mat idag men ibland blir det så!
Ska även börja tvätt kläder idag så man har allt klart inför IBIZA. Bara 5 dagar kvar nu! :D ska bli så skönt att lämna Sverige!!!


 Om ändå formen va sådär bra nu... fast helt åt helvete är den ju inte men :D mååste ju leva ibland också!

På vardagarna brukar jag faktiskt kunna hålla mig till det jag ska ha i mig men på helgerna blir det oftats rätt svårt. Står även fast vid Periodisk fasta, känns som det är något jag kommer hålla fast vid! 

Helgen

Nu är man hemma från en riktig fest helg !! ush vad jag har tryckt i mig onyttigheter haha :D men gah så gott de va, dels en riktgit god förrätt och sedan blev det ju grillBuffé.. fast o andra sidan så va inte den så onyttig, tog lax första omgången med en massa sallad och grillade grönsaker riktigt gott, andra omgången blev det kyckling och en massa sallad igen, försökte fylla tallriken så mycket jag kunde med sallad. men..... sen kom tårtan in och behöver jag säga något mer än Bröllopstårta? säg till sånafall. Men dansade nog bort en hel del också(NOT), foxtrot o grejer... tror jag det va! hahaha
fast det sjukaste va att det fanns två som va runt 90år och sataaan.. hajar inte, dem orkade dansa mer än mig typ :O ena som va 83år gick på friskis och svettis två gånger i veckan och cycklade 3mil två gånger i veckan! 




btw finns det något bättre än tårta som fyllekäk ? vet att det inte är nyttigt men måste ju få ibland(A)



Täänk er att få det här serverat på "sängen". undra vem som fick det?


men nog om helgen, åter till det tuffa vanliga livet.. det vill säga en arbetsvecka kvar innan IBIZA!!! :D:D
Träningen idag gick hyfsat bra fick skippa kardion(hopprep) för fick huvudvärk så kände att det va bäst att skippa det, men Singel leg backsquat gick riktgit bra även det andra!
Imorgon ska jag eventuellt träna med Anton och då kanske jag kan ta bilder/video på vissa övningar!
Ska även i slutet av veckan försöka summera hur det har gått med det "nya" schemat!
 Vi hörs


take a chill pill

Just nu sitter jag i tv-rummet och gör inte ett skit förutom att glo tv :D NASIUSE! ska väl packa lite inför imorgon, inte för det är så mycket men åker klockan 0600 imorgon så man ska nog ha det gjort!

så ska ner snart och göra det sen ska jag upp hit igen o inte gööra ett SMACK ! ah juste tänkte packa ner mina five fingers och kanske ett par shorts o tshirt för att kunna köra ett löparpass uppe i naturen, hur låter det ? ganska najs va?

juuste idag såg jag världens äckligaste spindel när jag städade på jobbet, fy fan typ nästan stor som en enkrona och verkligen tjock, fyy fan, SPINDELFOOOBI ! bara döda den direkt asså så imorgon är det nog regn här i Stockholm :D mohaha 
 

Vi hörs nog på måndag eller söndag kväll.. Adjö

stress

usch känner mig förjävla stressad, kanske för att morsan gifter sig? eller annat som finns runt om en? tror på båda delarna. skulle ha tagit mer än 1veckas semester i sommar, och har inte ens haft den veckan än.
Fast en arbetsvecka kvar sen bär det av till IBIZA :D:D oyeaah. vilket fall passet igår med marklyft gick riktigt bra, ökade ganska bra faktiskt ; )
Axelpressen med skivstång fritt va riktigt skön, klarade det sista repet PRECIS och då menar jag PRECIS, ni vet när man verkligen är inne på det sista och nära på att ge upp, tar typ 100sec att få upp stången än vanliga fall MEN man klarar det tillslut, ett sånt sista rep gjorde jag.. finns det något skönare än det eller?



Dagens pass gick väl helt okej, men passet kändes skumt. kanske för jag stressade mig genom passet fast jag egentligen inte behövde. nää det är något som inte stämmer :/.
Drar vilket fall upp till Dalarna imorgonBITTI för mammas bröllop. 

Så ikväll blir det bara att ta det lungt, kommer nog ligga i soffan framför tvn vilket jag känner att jag behöver just nu! 


Dag 3 vila

Blev vila idag, tänkte ju köra fyra pass irad men blev inte så.. istället så träffade jag min kusin och drog till hermans för att äta vegetarisk buffé, ruggit ruggit gott. Helt klar mitt favorit ställe :D bara utsikten gör ju stället. 

Efter det blev det en promenad från slussen till snaps på medis för ett glas vin, en riktigt bra dag med andra ord.
Bortset från att arbetspolarna låste omklädningsrummet medans jag gick på toa så typ alla mina saker blev kvar på jobbet xD

Men imorgon är det träning igen som gäller och då är det bland annat marklyft på schemat! ökning är det ända som räknas!

Vi hörs

ojj

vart lite strul med övningen, haha va tvungen att ändra lite i texten men när jag skulle lägga till ord så försvann det bokstav för bokstav hela tiden :S men men vart var jag? , även där kommer lite rygg med.........sen drar jag upp armen en liten bit över ryggslutet (man står oftast i 90grader med ryggen) nä nu har jag snackat bort mig själv.. det här får räcka (A) ska försöka fixa en bilduppdatering på lite övningar istället! det blir bättre

Dag 2. Pattar, Triceps o lite rygg

Dåå va pass två avklarat! är riktigt nööjd med passet förutom mina chins!!!
Bänkpressen däremot går riktigt bra, trots att jag kör den själv så kör jag det där sista repet... eller hade kunnat köra ett till om jag haft pass redo men bra jobbat ändå.
Kan ta upp en övning som jag kör en liten annan variant av än vad som brukas.

Kickbacks Enarms (hel rörelse)
Jag ställer mig lite snett mot bänken istället för längs med den och börjar med vikten nästan precis vid hakan, istället för hålla armen still längs kroppen så startar jag med armbågen ner mot marken och använder mer av axeln men även tricpes, även där kommer lite rygg med
Även lite Kardio stod på schemat, men inte hopprep denna gång ;) utan va löpband i 10 min så långt jag hann. Körde 2,5km på 10min45sec vet inte om det är bra eller dåligt eller medel?

Nää nu ska jag ta och äta lite , blir torsk och potatis(pommes) haha bra det låter, hej jag skulle vilja beställa en torsk med pommes!

  
är så trött idag så valde att köra mat man kunde låta stå i ungnen ett tag, kändes som det va det lättaste!

vecka 2 Dag 1 Ben & Biceps

Nu går jag in på andra veckan med nya schemat och får se ifall man ökar något, ökade på det mesta idag iaf :=)
En riktigt bra övning jag kör är Single Leg BackSquats, alltså Enbens knäböj med ena benet upp på en bänk som står bakom ryggen, det som är bra med denna övning är att man inte belastar korsryggen lika mycket som när du kör vanliga knäböj, här kan du hålla ryggen rak under hela övningen vilket du inte kan när man kör vanlig knäböj ! ska försöka fixa några bilder eller video på ett par övningar som inte är dem enklaste att förstå!  

Så Ben stod på schemat idag, även biceps och kardio.

ETT TIPS Om ni är trötta på att gå på banden och crosstrainer o vad allt nu heter, så kör HOPPREP! jag lovar er, kör hopprep i 15min effektiv tid kan ni testa tycker jag :)  

Ser ut som det blir tight med vilodagar, drar till Dalarna på fredag eventuellt och för att hinna med alla pass så får jag skippa vilodagarna, egentligen tycker jag att man inte ska köra fyra pass i rad utan max två stycken! visst nångång kan man köra så men helst så lite som möjligt!

just nu sitter jag och trycker i mig MIN pasta/räksallad, det bästa med den är väl att den är gaaanska stor :D
400g Räkor
100g Pasta
Tomater
Isbergsallad
Blandsallad
Zucchini
Aubergine
Paprika
Champinjoner
Sparris
Och så toppar man med lite tabasco ;) FAST!!!! gjorde en dundertabbe :( glömde äggen.



  Lite av grejerna som slank ner i salladen =)

 Glööm inte att testa Hopprep istället för Crosstrainer och löpbandet!

RSS 2.0