Påfyllning

Idag fick jag hem lite grejer



Proteinpulver i smaker jordgubb och vanlij, samt omega 3 från Seth's egna märke breeze fitness och en tröja därifrån som ni ser!
Tänkte dra förbi budo&fitness imorgon men kom att tänka på att man kanske ska vänta lite tills lör-sön då man drar ner till SM och där lär det finnas ett par bra erbjudande! :)

Dagens träning är ett BOXpass!
Tänkte ta en powernap nu! har jobbat 8 timmar i sträck idag(utan raster) och kunde inte ta min powernap på bussen hem då man träffade en gammal kompis :D
Vi hörs senare

Vila

Heelt slut, marklyften igår tog riktigt bra! så blir att gå in i duschen sen upp till soffan och inte göra ett smack mer idag!  

Dagens huvudmåltid bestod av 400g Kyckling och 250g potatis

543,5 kcal
76g protein
40g kolhydrater
8,5g fett





Här har ni videon på vilken teknik man använder sig av när man springer med five fingers !

från 0:38-1:08 ser ni den olika tekniken på fivefingers och vanliga löparskor! : )

20år

DÅ är man bolagsmyndig då.. men fan mycket mycket besivken på systembolaget, fans ju fan inga proteinshakes där :S dåligt systembolaget... trodde det va därför ni fanns! bojkottar er tills ni tagit in det!!!!

Dagen i övrigt har varit rätt normal faktiskt, förutom att jag fick jobba över två utav mina tre raster.. annars har jag tränat på men det blev ett väldigt snabbt pass och lite färre övningar än vanligt! sen drog jag förbi ett riktigt bageri på söder och köpte hem lite gott bröd (bland annnat GI-Bröd) till Räkmackorna som jag önskat mig idag(A) sjukt gott ju!
så fick jag lite presenter, fast fick de mesta i helgen faktiskt.. :D

Nä ska försöka komma i säng så fort som möjligt.. helt slut. Marklyften tog rätt bra sen har jag gått och burit på min väska idag som va fullpackad och vägde runt 10,8kg haha !

Juste fick mitt nya schema av Seth idag ;) oyeah sså ska plugga in det sen blir det att starta med det nästa vecka tror jag!

Ah nä nu är jag trött. ajdö!

PF

Tänkte ta några fördelar med Periodisk fasta !


* Bättre insulinkänslighet, i stort sett eliminera risken för diabetes typ 2

* Mer fokus under arbetsdagen (i fastefasen) detta kan härledas till påverkan av BDNF

* Stabil blodsocker kurva under dagen resulterar i bättre humör och inga “låg” perioder - arbetsdagen blir effektiv.

* Bättre metabolisering av näringsämnena

* Minimera risken för alzheimers (BDNF)

* Ett lätt underskott av kalorier är knappt märkbart

* Äta sig mätt varje dag, och inte behöva undvika kolhydrater då insulinkänsligheten är god

Med periodisk fasta kommer känslan av mättnad mycket snabbt, kroppen talar verkligen om för dig när du är mätt. Dessutom kan man under diet äta mycket stora och stadiga portioner något som rent psykiskt underlättar en diet.
menar inte att man kan äta som man vill, det krävs självklart att man har koll på den närings fördelningen och håller sig inom sin kalorigräns.

Jag kör Fasta 16tim om dagen och äter det jag ska ha i mig under 8tim om dagen, och börjar äta 2-3 timmar innan ett pass, så äter ingenting förns runt halv 2, inte ens frukost!  Det sköna med PF är att jag är piggare under dagarna, känner inte direkt någon hunger (visst ibland gör man det men inte så man verkligen måste ha något). men kan säga att jag när jag käkade varje rast innan jag började med detta så gick jag oftare hungrig än vad jag gör idag! 
Det härliga är att jag istort sätt aldrig känner något sug efter sötsaker/onyttigheter så som Glass, Chips/ostbågar, Läsk, Godis, Pizza osv.. vilket jag trodde jag skulle ha svårt för med tanke på vilken gottegris jag har varit xD. Trodde dom första dagarna skulle va ruggit svåra men på något sätt va dom inte speciellt svåra, jag drack en hel del vatten kan jag säga men tror det har mycket med pysket att göra och att jag va så motiverad med att börja med detta.  så dagarn gick mycket enklare än vad jag trott. 
Och nu har jag inge problem med att sitta med arbetskamraterna vid lunch och titta på dem när dom trycker i sig sin "nyttiga" lunch.. haha. 
Dock tycker dom att jag "dum i huvudet" och fattar inte hur jag pallar med det här.. men har man en egen vilja så kommer man långt.



YOGA!

Yoga... va väldigt positivt, man fick ju reda på vart man va som mest stelast iallafall och mina höfter är jag stel i annars tror jag att jag fick mer än vg iallafall ;D haha
och en sak jag la märke till ganska ordentligt är hur likt yoga är TRX och DYNAMISK STRETCH som jag kör en del med!
och det ska jag gräva lite mer i när jag har lite tid över !

Tänkte faktiskt rekomendera en rätt spännande grej, det funkar både som hudvård och matingrediens!!

KOKOSFETT :  Biofood Ekologiskt Kokosfett : Kan användas som massageolja, den gör huden mjukare, den är bra mot torr hur, hindrar rynkbildning/åldersfläckar och är även som skydd mot infektioner. I rumstempratur är den en rätt hård massa men tar man lite i händerna smälter den genast och bryts ner i kroppen och omvandlas till energi. Den går även att använda till matlagning som i tex sautering av grönsaker, i stekning av kött och fisk, till salladsdressing och mycket meer. Användning : Daglig dos 3-4 msk . Detta kan ej jämnföras med det raffinerade kokosfett som säljs i vanliga livsmedelsbutiker



Imorgon ska jag bara köra ett snabbtpass så jag kommer hem någon gång och kan äta gott och kanske en tårtbit (A)
Funderar på att fokusera lite på marklyften imorgon, ah nä vi får se vad som händer under dagen imorgon och vad jag blir sugen på, imorgon får humöret styra allt :D och det lär ju va på TOPP! 

Juste om jag har tid imorgon tänkte jag skriva ett litet inlägg om PF 

1 DAG :D

Okej idag blir det ett senare pass än vanligt, blir nämligen YOGA ! Den ni ;)
Yoga på Sats Haninge

har länge velat testa yoga så nu får vi se hur det är !

Har även svarat Seth över mail precis, väntar bara just nu på mitt nya schema och så la jag in en beställning" på lite omega 3 och proteinpulver och en tröja! :)

har sån ångest men ändå inte :O ska ju till västerås i helgen och då ska självklart AXWELL spela i Stockholm... ååh kunde han inte spela nästa helg eller kunde inte SM vart nästa helg?  aja Västerås kommer bli ruggit roligt´iaf :D

fasiken asså jag tänkte skriva om något hela dagen men har glömt bort det just nu när jag sitter och skriver.... som vanligt

skit samma ska ställa mig och laga lite mat nu som jag kan äta direkt efter träningen/yogan

OCH IMORGON BLIR MAN 20 :D:D:D





Det är i motvind och inte i medvind som en drake stiger







2 days

40min söndagsjogg avklarata! länge sen jag va ute och sprang så här på en söndag:D
men låg bara hemma och hade vart lite onyttig igår så kände att det va lika bra att komma ut en sväng på en lugn jogg!
det blev väl en ca 5-6km skulle jag tippa på!

Sprang med ett par vanliga joggingskor idag och inte mina vibram five fingers, det kändes i främre skenbensmuskeln och vadbensmuskeln kan jag tala om för er.. kanske beror på att jag har ändrat min löp/stegsteknik med tanke på att jag bara sprungit med mina five fingers nu på sista tiden eller så kanske det va för att jag sprang mestadels på asfalt!?
happ skulle lägga in en ritkigt bra bild där man ser hur man löper barfota och med skor men hittar inte den nu!


kom och tänka på en sak som stör mig rätt mycket på gymmet! det är folk som inte har någon vattenflaska med sig och dricker med mun direkt ur kran där man fyller vattenfalskorna!! 

och en annan sak. 

Eftersvettningar!!!! 
Har ni några tips på hur man slipper det? jag har nog två tips

*Varva ner
*Duscha kallt och länge så att man kyler ner kroppen
 
aah mer än så va det inte men har ni några förslag får ni gärna dela mer er av dem :D


söndagsmys?

Då va det söndag igen efter en riktigt mysig lördag med god mat, goda tårtor(A) och gott sällskap och fina presenter :D
blev ingen alkohol vilket jag helst skippar!

kom precis hem från bror och har precis sagt hejdå till morsan : /. Funderar starkt på att dra på mig morgonrocken igen och lägga mig i soffan, hade egentligen tänkt att åka in till staden idag men orkar verkligen inte + att det är sånt perfekt väder för att ligga i soffan!

Nä på med morgonrocken nu så hör s vi när man är piggare!

Såjaa

Fullt upp! passet idag gick riktigt bra faktiskt! körde 5km på 22min inte någon bra tid men kunde kanske ta ut mig lite mer men men :D
Hinner inte skriva så mkt så tänkte bjuda er på ett par bilder jag tänkte lägga upp förut men som jag inte kunde + någon annan kanske

  
Jag som seriös läkare!                               ÄLSKADE laget

 
Fiffig tröja om man löper ut när det      Lite av salladsbuffén som blir av idag ;)  
börjar bli lite kylig


vi hörs! trevlig helg!

Godmorgon!

Är det jag som är uppe tidigt eller ni som är uppe sent?

ska snart iväg in mot staden för att träna sedan blir det att möta upp morsan som kommer ner på besök, sen hem hit och få massa släktningar hit för att förfira mig och syrran och efterfira bror :D blir nog en kalasdag

Blir lite trx och en som är med är Atomic pushups ooohf den är tung
Sen har jag även Kable : Press - drag kombo


Får se om jag hinner uppdatera lite sen.. måste först o främst uppdatera SETH  om hur det har gått dem här tre veckorna!

blääö

JAaa vad säger man om en sån här skitfredag? jobbet va skit tråkigt, sen skulle man in och handla lite presenter och annat roligt men då har lönetanten på jobbet självklart gjort nå fel så man fick inte någon lön idag!!!!
+ att jag glömde åka förbi telia på hemvägen men men nu är den här skitfredagen över och blir en skönfredag istället!

håller på att städa rummet lite smått och precis skalat mina räkor som jag ska ha i min sallad som blir huvudmålet ikväll!

fortsätta städa rummet ! hej
          

DAGENS FORM!

Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bli läkare.... om jag fick ha mina radiokåpor och inte behöva gräva i folk, bara strosa runt där i läkarkläder och den heta mössan!

JAG VET varför tjejer tränar!!! har fått svaret från en mycket säker/pålitlig/seriös källa.. dock hittar jag ingen länk men svaret är att tjejer tränar för att se snygga killar, dem får orgasmer och för att få finare kroppar.. inte för att må bra! // KNAPPEN & HAKIM PÅ NRJ MORGON  mestadels hakim ! men nog om det!

Träningen idag gick bra, hade ett par TRX övningar dom vanliga klassiska som jag har kört med nu i tre veckor! och måste säga att TRX - Hipp presse är GALET bra för baksida lår

Sen hade jag även TRX -Singel arm rows explosive

kanske inte världens mest explosvia men det är rätt tungt ;)



Ökade även på Armhävningar med klapp
set 1 - reps MAX = 22st
set 2 - reps 10st = check
set 3 - reps 12st = check

Det är dem två sista seten som är jobbigast!

Men skit i dagens träning här får ni lite formbilder så vi får se hur man utvecklas fram till Feb 2011

       


    


Så nu är jag lack, betalar räkningar och det är massa skit som behöver betlas den här månaden!
HEJDÅ

6 dagar !

Jag har såån träningsvärk :D wei
Idag har jag vart läkare/kirurg igen och kommer va det imorgon igen.. en stund :D fan börjar bli jobbigt dem sliter i mig hela tiden och vill anställa mig men dem hajar inte att jag är en simpel snickare! :S haha kanske för jag är så het i mina läkarkläder?  ;D aja har fullt upp resten av veckan... morsan och en del gäster kommer hit på lördag för att FIRA MIG, MIN SYRRA OCH MIN BROR! :D wei JAG fyller 20 på TISDAG !
Skulle egentligen städat rummet idag men det sket sig, drog och handla lite mat inför lördagen, en massiv sallad blir det :D förjäkla najs! sen träna imorgon, sen på fredag handla lite grejer och så ska jag antagligen ut på fredag kväll såklart och upp supertidigt på lördagmorgon för att hinna träna innan jag ska möta upp morsan vid 12 !

vi får se hur det går!
på schemat imorgon står BEN, RYGG, TRICEPS, CORE (som alltid) ingen kardio.


Kan inte lägga in bilder :S är något strul.. ska köpa en usb kabel till telefonen så man kan lägga in bilderna på datan och inte på något annat sätt som jag lyckats med! haha :D


Nä nu ska jag packa väskan och fixa ihop min måltid för träningen imorgon!

Trött






Roliga klipp när man är helt slut och död i kroppen, garvar för ingenting!

inlägget

kommer senare ikväll!

Kör bara

Idag har jag hunnit med mycket! jag har hunnit med att va snickare, jag har hunnit med att va läkare, jag har hunnit med att träna, jag har hunnit med att äta sushi, jag har hunnit med att kolla på BAJEN

klockan är mycket och jag måste fixa lite saker så att....jag bjuder er på ett par biiiiiilder som inte går att lägga upp!! :S nå strul är det iallafall! men men får fixa det imorgon eller något

Sov gott

helg snart eller?

Jahapp då är måndagen istortsätt avklarad! Jobbet check , gymmet check, mat check!

blev lax idag med :D men den här gången stekt med lite grönsaker och kesella ;) haha, dock kan jag inte lägga in några bilder på datan ikväll för min bror va här och snodde min laddare och usb kabel -.- JAG att jag skulle köpt en ny laddare idag men affären närmast gymmet hade stäng redan när jag va klar och jag orkade inte leta efter någon annan affär så får ta det imorgon istället!

Träningen idag gick helt okej! inte mer än så, blev dock besviken på bänken... men känns helt werid i axeln.. den är inte 100% så att får skylla på det :S dålig ursäkt men ibland så får man ha dåliga ursäkter :D
Löpningen gick också helt okej, skönt att komma igång med den så nu lär det bli enklare dem andra passen också!
juste(I) är på sista veckan nu så nästa vecka lär jag få ett nytt schema ! liiike !


Och just nu vill jag bara ha VINTER!!!  :S nog om det ! haha




FAN VAD JAG ÅNGRAR ATT JAG INTE SÅG DEADMAU5 PÅ IBIZA ! VARFÖR SKULLE DAVID GUETTA SPELA SAMMA KVÄLL???? ÅÅÅÅH


Aja ska packa väskan för ett tungt pass imorgon och sedan blir det direkt till SÖDERSTADION för att glo en härlig match! hoppas jag.. haha

Juste

haha kom att tänka på....

alltid när en rulltrappa står stilla då går folk endast i trapporna, hur mycket folk det än är i trapporna :P varför?
är det farligt att gå i rulltrappan när den inte är i fuktion? eller är det så mycket jobbigare?! haha





Hur skönt är inte hans matlagningspogram vad blir det för mat?
han lagar sån cool "konstig" härlig mat! skulle gärna äta hos honom någon gång(A) eller två gånger skulle också gå bra

совершенный




Inte den bästa bilden men faaan vad gott det blev, helt sjukt! en utav mina favorätter nu ska jag tala om för er :D



Styrkepasset idag gick helt okej, bandet gick ok men kände ingen motivation överhuvudtaget att löpa 5km! gillar att springa men idag va det tungt : / + att snart måste jag fan shoppa lite tror att det kan va det som är problemet xD haha




Dagens Kost

Har precis gjort i ordning maten väntar  bara på att stoppa in den i ugnen ;D
Borde bli galet gott. några Ingredienser jag har till min mat idag



SPARRIS
PAPRIKA
ZUCCHINI
TOMAT
SPENAT
LÖK
KANTARELLER
små mängder
INLAGD FETAOST/TORKADE TOMATER
topping
KESELLA


Laxen ligger där i mitten nånstans ! har ingen före bild med kesellan på men ni får en efterbild sen istället!
och till det valde jag potatis, hade först tänk vit fiberpasta men blev förjäkla sugen på potatis ;D
Så 370g lax, 500g potatis!

Juste, idag när jag va och handla hittade jag en intressant grej, något kesella likanade grej! istället för 1% fett som arlas har eller 0,1%fett som icas egna har så hittade jag denna!!


SÅJA

Nu har man hunnit med att rösta, handlat mat (kommer göra en sån god laxrätt idag så det är sjukt) :D, käkat och packat väskan ink shortsen så idag kommmer jag att kunna träna! HAHA SÅJA

Tänkte röra mig vilken minut som helst så vi hörs!

ESCAPE ME

Dagens kost


Tänkte ju äta lite Lax med pasta men eftersom träningen sket sig så ändrade jag lite och tog räksallad med Bulgur! och till det kör jag en "sås" en tjock sådan gjord av kesella och dipmixen hot sweet chili, spädde ut den med lite mjölk för att få den lite lösare!

SKJUT MIG!

Åkte in till staden för att träna och när jag väl är där och ska börja byta om så... så, så hittar jag inte mina träningsbyxor. AAAH så ligger dem kvar hemma ! !! så va bara att åka hem igen och här sitter jag med humöret på topp.. blir träna imorgon istället! 
Får bjuda på en bild istället då! 



Blaaa luften verkligen försvann när träningen utgick -.-

TAGGA TILL?!

Hur gör ni för att tagga till inför en TRÄNING?

Jag har rätt lätt att tagga till inför en träning!
 
MUSIK! har man ett bra ljud och en bra låt så är jag där! 
Och på gymmet jag tränar på brukar oftast ha ruggit bra musik ett stort plus till odenplan för det, inte alla gym som har bra musik
Sen om jag är vid en dator kan jag kolla in andras träningsbloggar och läsa lite! 
En som jag brukar kolla in är min PT SETH RONLAND's hemsida/blogg http://www.sethronland.nu/index.php/category/blogg/
sen har jag ett par andra som jag kanske nämner någon annan gång ;D

men till musiken, vad skulle man göra utan den? Tänk om den inte funnits?! haha tänk tanken att va på gymmet och det är helt tyst, tänk er på jobbet att inte ha någon musik? tänk hemma och inte ha någon musik? tänk er på fester, tänk er gå på TIESTO (som jag va på igår lalalaa) och stå där med 3000pers och bara stå och dansa till ingenting hah! nä fy, jag hoppas han som kom på musiken att han har fått ett ex antal priser tyyp fredspriset iaf... 
Musik det är något jag lyssnar på så fort jag har tillgång till det, aldrig en tyst stund!
Sitter just nu och lyssnar på en skiva från IBIZA. bara njuuuuuter 

från musik till kost


tänkte dra till gymmet så jag är där vid TRE tiden idag, så nu fixar jag lite variationer på mat så jag inte bara äter 400g lammfärs och 500g potatis. 
Ett alternativ är 
370g lax och 110g vit fiberpasta! det är det jag håller på med nu!

Och snart ska jag trycka i mig 500g keso, 40g fiberikad havregryn, 3st rågkusar och 1 banan

från kost till träning

Lördags passen brukar oftast va mina svettigaste pass :D brukar klä på mig rätt bra och bara köra köra köra!
och idag blir det ingen skillnad
Först ett styrke pass med olika övningar och sedan blir det 8min hopprep och sen 5km på bandet.

TRX FILM ! nr 2 Lördag


Tror inte Anton vet om den här filmen(A)
Riktigt roligt att Anton också tagit hjälp av Seth och att han  har börjat med TRX!
TRX kommer slå igenom STORT snart!

TRX - Atomic pushups kan man köra på olika sätt. jag körde en variant

TRX FILM! nr 1

Nu har jag äntligen fixat fram och lyckats ladda upp några filmer, har några TRX bara just nu men tänkte utöka med en del övriga filmer med andra övningar!



TRX - Triceps extensions stående
Om man vill ha den jobbigare så är det bara att ha mer lutning och om man vill ha den lättare så är det bara att ha mindre lutning!

Det får räcka för ikväll ska jag iväg på TIESTO som spelar på annextet och sen är det efterfest på amba med DJ'n Dirty South!! SÅJA!
Vi hörs

YES





Skulle testa om jag fattat rätt om hur man lägger in en film.. och som ni ser så lyckades jag :D så snart kommer TRX filmer upp! !

TRX FILMER !!! ?

ETT RUGGIT PASS AVKLARAT! Hade sällskap av Anton idag också vilket va najs, länge sen han och jag tränade ihop!
Så bjöd honom och mig själv på lite TRX och han verkade gilla det ;D


Ska lägga in några videos på TRX men måste komma på hur man gör... hjälp!?

Kan ge er passet idag i lite mer detalj, och jag är hyfsat glad att det inte va nå direkta axlar på schemat med tanke på hur jag jobbat med en skruvdragare över huvudet i timmar! helt sjukt slut i axeln.. känns så fort man lyfter på den bara :S haha sååja lite uthållighetsträning i det hela ;) och mer sånt imorgon... Wei?

Aja passet iallafall

Knäböj mot box (box slutar vid knät)
Set 1 - 5reps 110kg
Set 2 - 5reps 110kg
Set 3 - 5reps 110kg

Hamstring curl(liggandes)
Set 1 - 5reps 60kg
Set 2 - 5reps 67kg
Set 3 - 5reps 67kg

TRX - Hipp press (video kommer, har den på datorn)
Set 1 - 12reps Kv * 
Set 2 - 12reps Kv *
Set 3 - 12reps Kv *

Pullups (chinsräcke)
Set 1 - 5reps 10kg
Set 2 - 5reps 12kg
Set 3 - 5reps 12kg

TRX - Single arm rows explosive (video kommer, har den på datorn)
Set 1 - 8ea * kv *
Set 2 - 6ea * kv *
Set 3 - 3ea * kv *

Triceps Omvänd Bänkpress
Set 1 - 6reps 60kg
Set 2 - 6reps 65kg
Set 3 - 6reps 65kg

TRX - Triceps extension stående (video kommer, har den på datorn)
Set 1 - 12reps kv *
Set 2 - 12reps kv *
Set 3 - 12reps kv *

Armhävning med klapp
Set 1 - Max - 19st
Set 2 - 10reps
Set 3 - 12reps (TUUNGT)

* KV = Kroppsvikt 

* EA = Varje sida

Det va då passet, ju snabbare någon hjälper mig med filmerna ju fortare får ni dem ;)

Yes

Sovmorgon imorgon och på Fredag .. grymt eller ah ska upp kvart över 6 men det är sovmorgon för mig :D

Saftig träningsvärk i kroppen har jag också : D älskar det!
ska snart äta mitt huvudmåltid och det består av 350gram räkor och 50gram bulgur + 1 ägg

Och imorgon blir det ett pass med Anton ;D finaly . då ska jag passa på att visa honom lite TRX och filma lite ;) 


bara jag som fått en Hälsoenkät från Karolinska institutet? den är på ca 21 sidor så sitter och fyller i den lite smått nu iaf^^

kom och tänka på en sak, hur får man in videos i bloggen? :S inte så hajj på det!

Det va något mer jag skulle skriva men kommer inte på't just nu. men har faktiskt ont om tid just nu, ska iväg så får skriva mer ikväll eller imorgon

Det är kört!

Nu är det kört!  Mörkt när man vaknar... mörkt när man kommer hem :(

Vilket fall.. kom hem för en liten stund sen och sitter just nu och väntar på att mina Svenska hemodlade färskpotatisar ska bli klara, okej... mina hemodlade kanske va lite väl men fick från en snubbe på jobbet och det tackar man ju inte nej till?! :D
Så idag blir det 500gram potatis och 400g lammfärs. Lammfärsen är redan färdigstekt sen i söndags, tänkte faktiskt blanda ner lite soltorkade tomater, soltorkade körsbärstomater + inlagd fetaost(A) dock inga stora mängder men det lilla räcker;)

Och imorse ca 2,5h innan träning blev det 40g fiberikadhavregryn + 2dl mjölk, 3skivor rågkusar och 500g keso, efter jobbet blev det 1 banan och 1 banan efter träningen ;D  såja 

Hade en riktigt tung dag idag faktiskt, jobbat med axlarna/armarna/händerna allt över huvudet i timmar! + att det blev lite axlar på gymmet idag också. 

Kan ta schemat och hur det gick på vissa! 

Marklyft från box(ca 10cm hög box) utan dragremmar!  
Set 1 - 3reps 110kg (öka nästa gång)
Set 2 - 5reps 120kg 
Set 3 - 5reps 120kg 

Chins

Hammer curls 

Sittande Anorldpress (utan ryggstöd med hantlar) grym övning 
Set 1 - 10reps 20kg
Set 2 -  8reps 20kg
Set 3 -  6reps 20kg 

Hantelextensions Delts-rhom 
http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/DBSeatedRearLateralRaise.html

Plankan hardstyle RKX  
http://www.youtube.com/watch?v=9pwzppRXO-s

Hängande knälyft

Avslutade med lite kardio och stretch

1min jogg, 10s sprint, 2min promenad, 10s sprint, 8min jogg, 2min promenad!

Blev ett rätt svettigt pass faktiskt, men jag gillar't  ; )






Kärlek!! bästaste bästa skorna ever :D


Måndag.. Check

Kom precis hem från staden efter att ha träffat kusinen!
Har varit en stressad dag och tänkte ta några kort idag men det blev inte av, glömde bort det helt.. (A)
Kollade dock på några bilder sen jag va ifrom! fan vad har jag gjort i sommar egentligen? fan pinsamt att jag har misskött mig så mycket! fan gillar det INTE!

blir inge mer idag, är så trött och knäckt efter att ha kollat bilderna .. HAHA
sov gott

HJÄLP MIG!

Någon som kan dela med sig av några/något roligt recept eller vad man kan göra med nötfärs/lammfärs/blandfärs osv.. ?

BÄSTA

http://www.youtube.com/watch?v=axLtspIgtvU     

ah helt sjukt bra reklam haha!!!

Söndag = slapp dag

Nu är det såhär att det är Söndag och det är en giltig slappdag!
Jag måste snart åka och köpa lite mat och laga till den så jag har den klar tills nästa vecka, mycket enklare så att man inte behöver stå och laga den när man kommer hem från träningen!

Jag känner faktiskt för att gå ut och springa men ah får se.. har svårt för att göra något ordentligt på söndagar! hahaha



Outfit igår till träningen!

hahah.. ah det där är jag



Juste nu är det bokat.. Ska till Västerås 2-3oktober för att glo på SM i Bodybulding :D haha coolt

Lördag = lung och ro?

Alternerad Hantelpress  (en arm åt gången)
1-ben/arm RDL kontralateralt (video kommer)
Kabel: press -drag kombo http://www.youtube.com/watch?v=tFNJojLZdAw (Jobbig)
Hyperextensions
TRX Atomic push-ups (video kommer)
TRX Sideplank (video kommer)
TRX Pikar (video kommer)

sen blev det 8min hopprep 7min i joggtempo och 1min i spurt tempo!
och efter det gick jag på löpbandet.. och efter ca 3,5-4km nånstans så skulle jag klicka så jag såg hur långt jag kommit men råka komma åt pause/reset eller va det stårknappen och då stängdes MASKINJÄVELN av! och då sket jag i det o gav upp (A) gick och körde lite stretching istället

The brettzel stretch 30s/ea. http://www.youtube.com/watch?v=yMnamNJZMBk
Hip flexor stretch 6puls ea.   http://www.coreperformance.com/knowledge/movements/quad-hip-flexor-stretch-kneeling.html
och sedan lite olika klassiska stretchingar ! :P

Köpte även en bok idag :O hade fått i läxa att läsa den av seth så det blev Malcolm Gladwell - What the dog saw
en bok på ca 500sidor och på Engelska ... såja!

Och ikväll blir det utgång.. fan hade velat va hemma men det skiter sig ALLTID! haha aja ska försöka låta bli att dricka (A)

En Lördagsmorgon!

uppe med tuppen, klev upp vid 8 idag fast meningen va 10 men tack vare min kära "vän" Anton så blev det 8, men det gjorde ingenting.. gillar faktiskt inte att sova bort helgerna!

IDAG kommer det bli ett riktigt hårt pass känner jag. ska avsluta passet med 8min hopprep + 5km på bandet!
Har kört dem flesta övningarn jag har på pappret idag och det är ett par riktigt sköna övningar. lite lite annorulunda eller... egentligen inte :S blir även 3 TRX övnignar också ;)


Juste på Torsdag kommer jag nog kunna fixa lite bilder/videos på ett par övningar!

Nä nu blir det snart ner och äta lite mackor med keso och sen avsluta med lite fiberikadhavregryn! ca 2 timmar innan passet!

Vibram FiveFingers vs Evo blackTerra Plana





Vilka vinner tror ni? JAG har ett par FiveFingers och kan säga att dem är det bästa köp jag gjort inom den kategorin..
Men nu idag hittade jag dem där TERRA PLANA i en tidining. tycker dock att FF är betydligt mycket snyggare/coolare än dem så kallade "Evo Black"

och jag kan inte hitta någon direkt skillnad på dem förutom utseendet och att FF har tår.
Känns faktiskt som att det är skönare med tår för tanken med dem skorna är ju trotsallt att foten ska va stabil i skon så det känns som barfotalöpning och inte glida runt i skon som det kanske gör i Evo black?  fast det kanske dem inte gör!?
Nä testa ett sånt par skulle man faktiskt vilja göra så man har något att jämnföra med! 

FÖRDELAR MED BÅDA SKORNA ÄR

1. Stärker musklerna i dina fötter                                       

2. Ger dig en bättre hållning

3. Ditt nervsystem stimuleras genom att känna marken

4. Du kan röra dina fötter så som naturen avsett

så skorna i sig är nog rätt lika i tekniken men evo black får ett plus i kanten för dem är gjorda av återvunnet material till stor del, vet inte om FF också är det men hittade inget om det så att.. :S

Dubbel V med ett stort e och ett rakt i ? !

WEI?

Ni vet en sån dag när allt är bra, man tajmar in bussen, tunelbanan och allt bara flyter på..ovanligt bra, det flyter på perfekt, jobbet är roligt, dagen går fort, men ska ut och ha en riktigt rolig kväll, man mår bra.. man mår kanon, man är glad, man är taggad, det kan inte bli bättre.. det är en perfekt dag! såna dagar är UNDERBARA!  

Och en sån dag har jag INTE haft idag! :)

Så jag får se vad som händer...  

1låt + 1låt = 2låtar

PER HAMMAR - BANG
http://www.youtube.com/watch?v=VKWe9qOCYzw         ABSOLUT DEN BÄSTA LÅTEN !  
HÖG VOLYM ETT MÅSTE!

PLEASUREKRAFT - TARANTULA
http://www.youtube.com/watch?v=NX6sb3AOrTI
HÖG VOLYM ETT MÅSTE!


+ att jag måste bjuda er på en sån sköön video!
DEM RÄTTA JEANSEN!
http://www.youtube.com/watch?v=WjWgqSfxFns&feature=related

KLOCKREN

JAG ÄLSKAR TRX !!!

Då va tredje passet på nya schemat avklarat och kan redan säga att jag älskar't
hade tre HELA TRX övningar, och det har jag nästa pass också ;) WEIO!

hittade fyra ruggit sköna övningar :D
Knäböj mot box/bänk
som vanlig knäböj fast man sätter sig på en bänk sen reser man sig upp, riktigt skön faktiskt. tog bra på framsidan

TRX - Hop presses tog mer på baksidan lår än vad jag hade förväntat mig ! (om jag nu gjorde rätt;) ska kolla det)

TRX - Singel arm rows explosive du ligger med ryggen mot marken och håller ena armen rakt upp och axeln/skulderbladet sträckt upp så att inte dem ligger mot golvet, sen drar du dig upp och klappar så högt upp du kan på TRX:en 

TRX - Triceps extension stående Ouuuhf haha vilken skön övning. den ska jag hålla hemlig tills jag filmat den ;) haha

där fick ni lite smakprov på passet idag, hade fyra andra övningar också men nog om det :)!

------------------------------------------------------------------------------------- nu till något annat

RALLE HATAR!

ÄCKLIGA OTREVLIGA BUSSCHAUFFÖRER!
Satt på bussen idag från jobbet, och så klev en gammal tant på där bak med sin rullator och då klev självklart en annan litelite äldre gubbe (en konstig än) på också. ah och då ropar han chauffören ut att han som klev på med tanten ska fram o visa sitt busskortgrej(skit otrevlig) ah och tillslut kom han bak och började skrika på tanten och gubben och gubben hade inge giltigt färdmedel och fick kliva av! fan att jag inte ställde mig upp och sa till den där idioten! men som tur va klev tanten av samtidigt av mig och då bad jag om ursäkt att jag inte gjorde något(A)

Trött o så

fy fan vad trött jag är :S hajar inte varför.. kanske för jobbet har vart lite halvjobbigt idag?
Så jag sket i budofitness och drog hem istället (A)

måste även räkna ut hur mycket jag ska äta under mina vilodagar
det jag vet är att jag ska ligga på 1890kcal och utav dem är
Protein 840kcal - 210gram - 44%
Kolhydrater 600kcal - 150gram - 32%
Fett 450kcal - 50gram 24%

Träningsdagar

2750kcal
Protein 80kcal - 220gram - 32%
Kolhydrater 1240kcal - 310gram - 45%
Fett 630kcal - 70gram - 23%

så ett exempel på hur min kost kan se ut på träningsdagarna är

400gram lammfärs
500gram potatis
500gram kesella 1%
250gram keso 1,5%
50gram osötat linfröbröd
10gram lätta 
100gram dinkelpops
40gram fiberhavregryn
2bananer
50gram proteintillskott
75gram vitargo
5st omega 3kapslar

Det va allt tror jag :P

Längtar just nu bara till passet imorgon då det är tre TRX övningar med. woho

Kom och tänka på det nu när jag kommit hem och fått slappna av lite, har rätt bra med träningsvärk, speciellt i vingarna :D
Nä nu ska jag snart äta och sen upp till soffan ::) Love it

Fram med ändå bakåt

Fick bakläxa på mitt kostschema jag hade pillat på(A) så skickade ett nytt till Seth så nu får vi se vad han säger :D haha men men man lär sig alltid något nytt! så uppdaterar er om det när der är klart!

Passet idag gick riktigt bra :D ett riktigt skönt pass

började sjäälvklart med några dynamiska uppvärmningsövningar!
en av mina favoriter är Handwalk .. fan måste ta och köra ett pass med nån snart så man kan filma lite :O

sen gick jag på lite mer styrkeövningar

Marklyft från box (10cm box)
Chins
Hammercurls
Sittande anorldpress utan ryggstöd (grym)
Hantelextensions delts-rhom
Plankan hardstyle (grym)
Hängande knälyft med vikt

sen lite kardio, blev självklart bandet!
1minjogga10ssprint2min10ssprint8minjogga2min

sen avslutade jag med lite recovery/stretch

The Brettzel stretch 30s/ea (ska fixa film)
Hip flexor stretch 6puls ea   (ska fixa film)
Samt lite vanliga stretch övningar

Äntligen!

Äntligen är jag igång med det nya schemat!

Dagens Övningar

Bänkpress
TRX - Deep chestpress
Flyes
Pullover med hantel
Sittande rodd brett grepp
Verkala hopp bilateralt

Softrolls
Utfall med käpp
TRX - Pendelum Swing

Avslutade med lite kardio och då blev det intervaller kan man säga

5min Gå
1min Spurt
3min Jogga
20s Spurt
7min gå
2min Jogga

ah måste fixa lite grejer, så vi hörs imorgon!

Träningskosten

Mitt nya kostschema.. kommer få äta hur mycket som helst ju! efter som jag istort sätt bara äter tre mål om dagen.
Mål 1 ca 2-3 timmar innan träning 825kcal
Mål 2 så fort jag kan efter träning 1375kcal
mål 3 senare 550kcal


Det är rätt jobbigt att få till allt!

Okej så om jag fått tilll det rätt så ska jag få i mig allt detta på 8h

400g nötfärs 10%
150g vit fiberpasta
8 hela ägg
500g kesella 1%
4 skivor så gott fullkornsbröd
50g fiberhavregryn
2 bananer
20g sötmandlar
10g olja/smör att steka i osv
50g sylt (till havregryn)
40g kaviar (till äggen) det kanske är mkt vet inte hur mkt det är men annars är det bara o ändra

Allt som allt 2745,54 kcal (ungefär)

Det är bara ett exempel på hur det kan se ut!

helt OK

Såå blev 30min Kardio och lite mage. räckte mer än väl efter en sån här helg, menar man har inte hur mycket energie som helst över! 

Jag har hittat min nya FAVORIT LÅT!!!! äckligt bra!

http://www.youtube.com/watch?v=VKWe9qOCYzw 

OBS!!! LYSSNA MED ETT BRA LJUD OCH HÖÖÖGT! RUGGI!

Nu ska jag plugga in morgondagens pass i huvudet. vi hörs!

Inte OK

Dålig uppdatering av mig... men har verkligen inte haft tid. drog ut på en "after-work" med jobbet i fredags och ah det slutade som det slutade:P och gubbarna är riktigt riktigt sjuka har jag kommit fram till!! eller det visste jag redan men :P
Och och igår blev det ju fixa lite grejer inför en fest hela dagen. ah sen kan ni ju kanske räkna ut själva vad som hände på kvälllen!

Men nu är det typ slut med alkoholen, fast ah får se ska ju se hoooffie o chraa på fredag och helgen efter det är det TIESTO! :==)

Och imorgon hade jag tänkte börja med nya schemat! :D

och så här blir det med kosten iaf

Träningsdagar så kommer jag ligga på
2750 Kcal

Vilodagar
1890 Kcal

Hopp nä nu blir det att dra till gymmet och köra kardio! haha  polare frågade och varför inte liksom?! måste dra

Kort

Blev ett sent kort benpass idag, väldigt kort.. körde bara
Knäböj (djupa)
Benspark
Bencurl

Fan det är jobbigt att inte ha något direkt schema att gå efter :S vet inte vad jag ska köra eller hur mycket, fast o andra sidan har jag inte lagt ner så mycket energie på att skapa mig ett eget schema med tanke på att jag snart börjar med det nya från SETH!


är inte på nå bra humör så vi hörs!



TRX !!!

SÅJA fick TRX:en idag från Seth, en dag tog det för mig att få det vilket är ruggit bra tycker jag! men iaf. SATAN vad taggad jag är på att börja med schemat nu! kollade precis instruktionsvideon så nu kan man "allt" ;)

  

AAAH JAG VILL ATT DET SKA VARA MÅNDAG!! helt sjukt taggad
Så från och med nästa vecka eller veckan därpå så kommer jag börja sköta kosten, dra ner på allt skit, dra ner på all alkohol KRAFTIGT! NU KÖR VI!

Dagens pass blev lite armar, körde rätt lungt blev

HantelCurls
Cabel hammer curls med rep
Cabel Biceps

Liggande triceps rak bänk med hantlar bakom huvudet
En arms Kickback hela vägen
Dips

Det va inget speciellt pass, bara en enkel genomkörare för att få muklerna att vakna till!
Imorgon tänkte jag köra ben! och eventuellt axlar =) blir även där ett hyfsat lungt pass!
RSS 2.0