sjuuk

sjuk sen i söndags.. tror jag sov närmre 22h mellan söndag och måndag! riktigt illa.. FAN det som gick så jävla bra, blir TOOKIG! men men kommer bara va mer taggad nu när jag kommer tillbaka, får hoppas jag är tillbaka till nästa vecka!

Yes, vad skönt!

Idag har jag vart på Ultimate Performance och assisterade ett T2 pass (lyft teknik) alltid lika kul att va på centret så ska dit imorgon med ;) och efter det blev det en snabbis förbi Bromma outlet? Eller vad det heter med Jocke och åkte därifrån lika tomhänta som när vi kom!
Jag stannade kvar i stan och gick runt och kikade lite, hittade ett par snuskigt snygga byxor som blev mina :D

Dock Kände jag mig riktigt seg idag och lite små krasslig faktiskt men taggade till till gymmet och allt det onda släppte och jag gjorde ett riktigt jävla bra pass :D så skönt att träna nu för allt flyter verkligen på, går sjukt bra och har nog aldrig haft den här inställningen i huvudet förr... Den är INSAINE :D inget kan stoppa mig! Nu ska jag hem och äta något gott :) vi hörs

*Dagsform

Ni förstår nog..

Vilken dagform..

Katastrofpass!!!! Om man ser styrkemässigt men mentalt va det ändå rätt bra, men kände på mig innan passet att allt inte stod rätt till, ovanligt stel och seg men men nu ska jag hem och slappa hela kvällen, knappra omega3, multivitamin tabletter och mat!

Bara att kötta på..

Jag är helt slut.. Haha det känns som det iallafall, har bara tränat 2 av 4 pass denna vecka men är riktigt mör i kroppen, kanske för jag kört två riktigt bra pass eller för man börjar bli sjuk? :S bara avakta och se, har ett pass idag med marklyft som huvudövning så det är väl bara att kötta på!

5min

innan jag drar iväg till bussen för ett pass så håller på att dricka min pwo nu med namn Jack Nitro, första två passen kände jag inte av den så värst mkt (Trorjag) 3dje kände jag nog av den, 4de passet nja, så får se hur det blir idag :)

står iallafall BEN på schemat idag :D wei


btw titta vad jag klarade i helgen :D

bild


Kesella med fun light jordgubb och linfrökross, ny stjärna!

NEWS!

Blev ett pass på sats Odenplan idag, ett riktigt jävla bra pass med chins, dips, axelrodd och löpning!

Det är sjukt va bra det har känts denna vecka, har haft hur mycket energi som helst på passen :D

NEWS!

Kesella med valfri fun light och toppa med Linfrökross, en riktig höjdare! :)

(BILD)
Va meningen att en bild skulle komma in här men blogg.se via mobilen strular som vanligt!

Dagens i-lands problem

När podcast på iTunes inte funkar!

wtf?

alltså va med om det sjukaste imorse.. hade typ värdens värk i underarmarna, typ träningsvärk.. gjorde nästan ont :S helt sjukt. Aldrig känt något liknande förut.

Så roligt

Står lutad mot en ställning på jobbet, så sugen på att jobba, har världens träningsvärk i magen och benen!
Vill bara börja slita, skulle aldrig välja sängen framför detta...

aaah gymhjärna!!

haha slut man är i skallen!!!

Trodde jag skulle jobbat ikväll men jag hade kollat fel på datumet -.- segt!  tur att jag kollade upp det PRECIS innan vi skulle kliva på tåget :P men men körde ett pass på Sats Odenplan och det gick helt OK :)
Har sån SJUK SJUK SJUK x 3 träningsvärk i magen.. körde TRX ulitmate Superman igår, fast jag skulle kört bodysaw igår och superman idag men efter som jag är så slut i skallen så tänker jag inget när jag är på gymmet!

imorgon är det iaf vila och jobb på kvällen :)

(tomt)

Vet inte hur jag ska jag ska förklara hur min kropp känns just nu, om det är tack vare tillskotten eller inte, om det är bra eller dåligt (troligaste bra)

En sak jag känner iallafall är att det är sjukt skönt väder ute :D

100% taggad

Shit vad taggad jag är! Idag är det första passet på nya meson och första dagen med alla tillskott :D

Så om jag inte minns helt fel så har jag knäböj och kettlebells svingar samt någon annan övning jag inte minns på schemat som ska fokusera på ben.

Sen har jag även en ruggig TRX övning som heter ultimate superman och den är BRUTAL!!! Avslutar även med TRX hamstring curl med hip press ä! :D

God Morgon!

Lördag morgon ca 06:45

idag blir det en hård dag, om ca en timme ska jag bege mig mot bussen för att möta FreddeBiff på Centralen för att åka till Sollentuna för ett "test"pass, känner mig hyfsat fräsch i kroppen så det ska nog gå bra :)

sen blir det en heldag men de flesta av de andra instruktörerna på Ultimate Performance :)

gårdagen va iaf väldigt lugn, planerna som jag hade sprack så..



Uppmuntring

Den här underbara hunden va hemma hos oss på besök när jag kom hem nyss, va flera veckor sen sist och man blir så glad :D

Today

Dagens pass på UP innan det va dags att träna två BP lag :)

trött

avslutade med mitt sista pass på detta meso, har nu kört 5 pass irad vilket aldrig burkar hända så är lite halvsliten nu faktiskt, va typ 3min från att försova mig imorse xD så imorgon blir det vila sen på lördag ska jag köra alla FitnessFive grenar för att kolla hur jag ligger till, kommer bli en lång rolig lördag känner jag!

Först upp tidigt som fan och sen bege mig till gymmet antagligen SATS Sollentuna för att sedan bege mig till Ultimate Performance för en heldag :D sen på kvällen blir det middag och utgång ;) sen börjar den hårda träningen inför F5 :D taggad till tusen!

Lägger upp en bild via mobilen snart, orkar inte koppla in luren till datorn!

Sleep tight!

19h fasta

Idag blev det en 19h fasta istället för 16h och det gick alldeles utmärkt!

Fick hem lite kostillskott igår, från att bara kört protein pulver och vitargo istortsätt till att börja köra hur mycket som helst.. och jag lovar er det är hur mycket som helst ;)


okej på bilden så är dom 3 översta till vänster som jag är mest glad över som kommer mest till nytta i träningen som börjar nästa vecka och det är (allt är inte med på bilden)

7-Keto
  • Förbättrad kroppssammansättning
  • Minskade kortisolnivåer
  • Ökad fettförbränning
  • Ökad uppbyggnad av muskelmassa

A50

  • Ökade testosteronnivåer
  • Ökad vaskuläritet
  • Stöder ökad styrka & storlek


    A-HD + SOLID
  • Fettförbränning

    Börjar även att köra med..

    BCAA XPRESS
  • Aminosyror

    CREATIN
  • snabbare återhämtning
  • ökar styrka och muskelvolym/prestationshöjare

    Glutamine
  • Muskeltillväxten kommer igång
  • Återhämtningen påskyndas
  • Stimulerar tillväxthormon (GH)
  • Ökar cellvolymen (bättre tryck)

    Pre-w - JACK NITRO
  • PUMP

    sen återstår bara lite smågrejer så som Omega3, mulitvitamin tabletter och Zink tabletter men det kommer blr jäävligt kul att känna hur det känns från att köra på Proteinpulver och vitargo till allt det här :O haha helt sjukt mycket ju, aldrig kört så här mycket tillskott tillsammans
det andra är bara bonus som jag fick med :)  Allt är beställt från www.breezefitness.se/butik
Ruggit bra priser också!




TILL PASSET

vilket underbart pass.. mina triceps är fuckt upp eller mina armar rättare sagt är helt körda.. haha underbart!

passet såg ut som följande

Bänkpress 5x3

TRX - Suspended push up 14-16 x 3

Lastdrag brett grepp 14-16 x 3

TRX - Triceps press 14-16 x 2


TILL MATEN


trycker just  i mig ca 400g kyckling och 550g klyftpotatis :D


Imorgon är det jobb på Ultimate Performance och ska försöka hinna med ett pass på UP också men det får vi se om tiden finns till!

vi hörs

Bild

Strula i förra inlägget så här kommer bild på grejerna

New stuff

Tjena! Dåligt med uppdatering, är iallafall inne på min sista vecka av min meso och nästa vecka börjar jag på en ny meso och är nå helt sjukt taggad på den, det är typ det ända jag går runt och tänker på :s :D

Fick lite schyssta grejer igår ett par NYA Vibram Five Fingers - Komodo Sport + ett par tåstrumpor till vilket är riktigt skönt att träna i + att man inte behöver tvätta skorna lika ofta!

Fick även ett par strumpor från ett italienskt märke vid namn SIXS

SIXS skyddar på ett helt nytt sätt din hud från överflödigt svett. Därför passar SIXS alla idrotter och tillåter en naturlig avdunstning av svett vid kraftig ansträngning. Din vinst blir att:

kyla och fukt hålls borta från kroppen

ingen plötslig nedkylning i vissa moment

svetten och lukten försvinner och stör inte din upplevelse.

Sjukt!

jag har typ sovit i 11h idag :O vet nog aldrig någonsin när jag sovit så länge!

Stor väska + ADHD

Köpte en ny fin hyfsat stor väska nu här om dagen.. större än mina gamla iaf och då tänkte jag skönt.. nu behöver den inte bli proppfull men ändå så lyckas jag nästan packa den upp till kanten! haha hade jag köpt en ännu större väska så hade jag nog lyckats fylla den också :S

idag efter jobbet ska jag iväg och kolla på ADHD i bild på Lava kulturhuset

LOVE IT

Jag älskar att gå upp tidigt på helger, har redan hunnit packat träningsväskan, blandat keson, kokat ägg, kokat vit fiberpasta, stekt nötfärsen och nu sitter jag här i soffan med en kopp kaffe och läser lite om CNS och kvart över 8 kommer FreddeBiff och hämtar mig och vi åker vidare mot en fin dag på Ultimate Performance :D

en annan sak, jag är så SJUKT SJUKT taggad på min nästa meso (som börjar efter nästa vecka)
alltså det är stört det är det ända jag går runt och tänker på.. aldrig känt mig så taggad förrut, dels för då börjar det riktigta inför F5 känner jag och att jag ska börja med en jävla massa kosttillskott!

men har aldrig vart den killen som vart för kostillskott förrut men nu har jag fått en annan inställning :S varför vet jag inte men det ska bli riktigt kul :D kanske för jag är sån som när jag kör kosttilllskott (förutom protein/vitargo/vitaminer)
så kör jag all in :D

Juste

Får inte glömma att sl gubben som hjälpte mig, riktigt trevlig!

Skrattretande

Haha, alltså den här morgonen började typ riktigt jäkla bra, va pigg som aldrig förr och på riktigt bra humör! Tog en annan väg till jobbet och det skulle jag inte gjort.. Satt på tåget med musiken i handen och en tidning i andra handen och plånboken la jag brevid mig sen kom jag fram till station riktigt fort och blev tvungen att gå av snabbt... Resten kan ni nog lista ut själv. -.- Haha skrattretande

RSS 2.0